Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nállatok is van vihar?

Nállatok is van vihar?

Figyelt kérdés
Titeket is megnyugtat?. :D Nem zavar az ágyban alváskor a villámlás és a dörgés ? :))

2013. máj. 2. 20:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer olyan volt, hogy azt álmodtam, hogy rettenetesen dörög az ég. Anyám mondta reggel, hogy milyen vihar volt éjjel. A dörgés "beleíródott" az álmomba :)
2013. máj. 2. 21:57
 12/17 anonim ***** válasza:

na ha már a viharról van szó.. megnyugtat, imádom, imdáom hallgatni, sétálni benne, táncolni (ha akad valami őrült aki csinálja velem) benne, ha esőben kiülök az ablakba akkor előjön bennem a kreatív énem, a regényötleteimet ilyenkor leírnám, otthonosan érzem magam tőle, olyan "nincs semmi baj" feelinget ad, mintha a nagymama lábánál ülnék kandallónál..csak ilyenkor leginkább egy szál ujjatlan topban és rövidgatyában útra kelnék egy idegen helyre, ahol megy az élet, ahol az élet úgymond nagy dolgait megtapasztalhatnám, pl önzetlen barátság(ok) (egy körben), egy igazi szerelem, mintha vidékre mennék 50 évvel ezelőtt, a lányok összeülnek röhögcsélni és nézik a fiúkat amint dolgoznak , az ablakból, és ez annyira idilli és önzetlen és nem mindennapi és annyira vágyom erre. najó tényleg megyek regényt írni

15L

2013. máj. 2. 22:02
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 :))) Jó!
2013. máj. 2. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát volt. Eleinte mindig örülök neki, mert jó nézni az esőt az ablakból. Na de aztán kétszer akkorát dörrent, hogy a szívroham kerülgetett, olyankor már nem bírok meglenni a szobában, és bemegyek a fürdőbe olvasni XD
2013. máj. 2. 22:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs vihar. Mi - az időnként már jócskán becsípett - szerenádozóktól nem tudunk aludni. De hát sok tanár él a környéken és egy évben egyszer ezt is el lehet viselni :D. Meg mi is voltunk végzősök, még jó, hogy nem kaptak esőt itt a nyakukba :)
2013. máj. 2. 23:10
 16/17 anonim ***** válasza:
14-es! Nem tatabányai vagy? :)
2013. máj. 2. 23:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Szeretem, mikor esik az eső. Nem egy hétig, csak úgy gyorsan jövő, hamar elvonulót. Táncoltam már én is az esőben. Jó, hogy kertes házban lakunk, így csak a családom nézett zizzentnek.

Jelentkezzen, aki ellopta a TAVASZT!

Március 15.én még lapátoltam a havat, tegnap 31 fok.

Hová lett az átmeneti idő?

Szép napot Nektek!!

2013. máj. 3. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!