Melyek Budapest belvárosának notóriusan mocskos helyei, amelyeket érdemes elkerülni?
Ha épp arra jár egy "részeges" társaság vagy egy gyomorbeteg, akárhol lehet hányás...
Forgalmasabb helyeken, ahol sok alja társaság fordul meg, olyanok mint a Nyugati aluljáró, Blaha Lujza tér, Józsefváros (nézzétek meg térképen: "északi gettó": Lujza utca, Magdolna utca környéke, "déli gettó" Diószeghy utca környéke)
Egyébként elárulom, hogy én akárhányszor utaztam Budapesten (pedig budapesti vagyok...) hányást csak egyetlen egyszer láttam: az utolsó metróval utaztam haza Újpest-központból (úgy éjfél körül...) és az egyik kocsi tele volt hányva...
Nyugati Pu., Blaha Lujza tér, Astoria, Határ úti metrómegálló, Józsefvárosi piac, a nyolcadik kerület belseje (Mátyás tér, Tűzoltó utca környéke). Az utolsó egyébként közbiztonság szempontjából is elég gáz hely, kerüljétek el. Mondjuk nincs is ott semmi, amiért érdemes lenne odamenni.
Hányással leggyakrabban péntek-szombat éjjel lehet találkozni az említett helyeken, mert ilyenkor mennek haza az emberek részegen bulikból. Egyszer késő éjjel a nyugati aluljárójában egy részeg csaj pont előttem hányt oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!