Mit kellene tennem, hogy leállítsam az utálkozókat?
körülbelül egy hónapja kezdett el komolyabban fájni a bal térdem, kértünk időpontot is az orvoshoz, de elég későre kaptunk, ezért apum beszélt a tesitanárommal, hogy kapjak addig felmentést, mert ha megerőltetem akkor annyira fáj, hogy nem tudok lábra állni. persze az osztálytársaim megtudták, nem is akartam titkolni, gondoltam úgyis megértik.
utána elkezdtek összesúgni a hátam mögött, folyton kibeszéltek, nagyon csúnya dolgokat mondtak rólam, de próbáltam nem foglalkozni vele. pár nap múlva a balesetire kellett mennem a lábammal, reménykedtem, hogy abbahagyják a folytonos szidást, mert már kezdett betelni a pohár. azóta minden nap kapok valami bántást, aminek a hatására sírva jövök haza. de aztán tegnap nagyon elfajult a dolog. tesi órám következett, de már az orvosi felmentéssel nem kellett tesizzek, és éppen a tornacipőmet vettem át, mikor meghallottam.
-jaj, majd én is beküldöm apucit, hogy könyörögjön felmentésért, mert bevertem a lábacskám! - *elvékonyított hanggal*
én: nyugodtan járhatsz helyettem CT-re, és mindenféle vizsgálatra!
-inkább megyek vizsgálatokra, csak hogy ne kelljen azt a rusnya pofádat lássam egész nap!
erre nem mondtam semmit, csak kimentem a mosdóba, és becsengetésig sírtam... elegem van. a barátaimat ellenem fordították, teljesen egyedül maradtam, pedig semmit sem tettem, csak egyszerűen fáj a lábam....
azóta szinte abba sem hagytam a sírást... rettegek a holnaptól....
segítsetek, nem tudom mit tehetnék :(
Nekem is ilyeneket szoktam mondani és ez fáj!
Mondhattad volna: hidd el én is örülök, legalább én sem látom a bu-zi pofácskádat..
Ne törődj velük.. Irigyek vagy rosszindulatúak meg ilyesmi.
Nemsokára lesznek barátaid ezek nem azok.
általános iskola....8. osztály...
egyébként így végiggondolva az a bajuk, hogy engem a tanárok szeretnek (szorgalmas vagyok, mindig tanulok, mert nem akarok senki lenni az életben), ezért mindig megkapom, hogy én vagyok a kis kedvenc. másrészt az osztályból az összes lány már felnőtt nőnek képzeli magát, és pasiznak. én meg egyáltalán nem akarok, mert úgy gondolom, hogy ráérek még. aztán így valahogy kiválok közülük.
nekem a balesetin megmondták, hogy nem porcleválás, mert a röntgenkép kimutatta, de először arra gyanakodtak, mert a térdkalácsom alatt nagyon fel van "dagadva", és nem tudtam kinyújtani sem a lábam...
köszönöm a válaszokat!
Ha erősnek mutatod magad akkor leszállnak rólad, sőt talán jóban is leszel egy két emberrel.
Mást nem tudsz tenni, csak mutasd, hogy kemény fából faragtak. :D
Tapasztalatból beszélek!
Most kezdj el tanulni amennyire csak lehet utána amikor a 10 éves találkozón te megjelensz öltönyben a luxusautóddal akkor pofára fognak esni.
Nálunk szerencsére összetartó volt a közösség kivéve az érettségi utáni szakmunkást ott sok buta neveletlen osztálytárs próbált cikizni ,de lévén öregebb és sokkal okosabb voltam nem találtak fogást. 5 évvel később meg lestek mint rozi a moziban....
az osztályfőnököm biztosan helyretenné őket, de most nincs az iskolában, mert komoly műtéten esett át, és még lábadozik, szóval rá most nem számíthatok.
próbálok erős maradni, és remélem ha látják, hogy úgy tűnik, hogy nem visel meg, ha bántanak, akkor abbahagyják... ha meg nem, akkor június 15-ig ki kell bírjam, utána úgyis elválnak útjaink... remélem örökre...
de már ott tartok, hogy a szüleimmel megbeszéltük, hogy az osztálykirándulásokat is kihagyom, mert semmi értelme nem lenne, hogy kifizessek érte 40 000 Ft-ot, és 4 napig csak bántsanak....
Ne törődj velük az élet egészen más lesz, amikor pénzt kell keresni. Érdekes engem ennél még jobban szekáltak, amikor ált. iskolás és gimnazista voltam, de soha eszembe nem jutott volna bőgni a mosdóban.
Írigylik tőled is hogy van mögötted szülői háttér, és mivel nem vagy qurva mint a többi nő, azt hiszik pisis vagy.
JÓl válogasd meg a gimnáziumot, de sajnos ott sem lesz jobb, csak a főiskolán és az egyetemen. A munkahelyen meg a főnök se--nyalása megy, kivéve, ha saját cégben tudsz dolgozni. Ha tényleg jól tanulsz és nem bírod a szi-va-st, akkor lehet, hogy később jobb lesz majd, ha önállóan tudsz dolgozni, hogy ne legyen főnök és munkatárs. A tanári pálya pl. nagy önállóságot nyújt.
A gyerekek gonoszak, a felnőttek pénzéhesek, kell egy jó társ, és család, ahol boldog lehetsz, addig meg bírd ki valahogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!