Most vannak ilyen hülyék vagy ez megvan szerkesztve? " -, - csak erős idegzetűeknek. "Ez egy videó. "
2013. ápr. 30. 00:34
3/11 A kérdező kommentje:
nem vírus
2013. ápr. 30. 00:49
4/11 anonim válasza:
Megnéztem. Nem akartam. Vannak ilyenek, mi innen Európából el se tudjuk képzelni, hogy még milyenek vannak. Te jó ég, én most túl kell, hogy tegyem magam ezen. Micsoda fájdalom volt az első néhány másodpercben a szerencsétlen nő arcán, amikor elkezdte nyiszálni a nyakát. Aztán már mindegy volt, látszott a fejen, hogy gyorsan kiszállt belőle a lélek. Őrjítő ez az emberi gonoszság, a legalja mindennek. Hogy képes az a férfi ilyet tenni? Őt is anya szülte. Nem tudom elhinni, hogy vannak még ilyenek.
5/11 A kérdező kommentje:
hát énsem -,-, ezek tényleg hülyék, de szerintem, az én véleményem szerint meg kellett, hogy szerkeszteni ezt, mível késsel nem tudja csak úgy lefejezni, éspedig azért nem, mert a nyakát összetartja a csigolya vagy mi is, de az az ember ilyen könnyen nem tudta volna megtenni. Ezért kérdezem, hogy mások mit hihetnek még.
2013. ápr. 30. 09:19
6/11 A kérdező kommentje:
meg még a nő a kellőnél nyugodtabb volt, semmi sírás, semmi bánat :P ez a fura.
2013. ápr. 30. 09:37
7/11 anonim válasza:
én láttam pár lefejezést azok is hasonlóak voltak, valamivel tovább tartottak szóval ez tényleg elég brutál kés lehetett...
8/11 A kérdező kommentje:
és szerintetek igaz lehet? Jó most nagyon látszik, hogy az, de ez lehet a lényeg.
2013. ápr. 30. 10:03
9/11 anonim válasza:
Simán lehet igaz. Sajnos rengeteg háborús doloknak olvastam utána, így nem érint meg igazán a videó, távol tartom az érzelmeimtől az ilyen dolgokat. Egyébként valószínűleg igaz, én csak az indítékra lennék kíváncsi. Egyrészt egy éles késsel simán el lehet nyiszálni a csigolyát is, másrészt pedig a nő simán lehet sokkos állapotban, ezért nem sír, nem ordít, vagy akár le is lehet nyugtatózva.
10/11 anonim válasza:
nem hiszem, hogy meg lenne szerkesztve... van ilyen. engem elfogott a hányinger, amikor felemelték a fejét, és láttam a nyitott szemeit. még most is émelygek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!