Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Normális ember az ilyen?

Normális ember az ilyen?

Figyelt kérdés

Tegnap 3 haverom és én sétáltunk egyik szórakozóhely irányába, és szembe jött egy 6 fős csoport, plusz egy ember kicsit lemaradva tőlük, de velük volt. A csoport teljesen normálisnak tűnt, de a különálló már 20 méterről ordibált nekünk eszméletlen primitív hangon, hogy "Csicskák vagytok? Csicskák vagytok?" És ezt folyamatosan. Mikor összetalálkozott a 2 csoport a 6 fős tovább ment, a lemaradt pedig átment a csoportunk közepén, megállt előttem, tőlem is kérdezgette, hogy "Csicska vagy?". Akkor láttuk, hogy végül is ez az egyén szeptember végén meztelen felső testtel feszít. Nem volt kigyúrva, és egy fejjel kisebb is volt nálam, ám mégis odaállt elém, és kicsit meglökte a vállam. De az szinte simogatás volt, még ki se kellett támasztanom hátra. Ekkor megállt a 6 fős társaság is pár méterrel mögöttünk, de ők nem csináltak semmit, nem is beszéltek. Majd továbbmentünk, és még akkor is kiabálta nekünk, hogy "Csicskák vagytok?". Gondolom már kitaláltátok, a srác cigány volt.

Később tanakodtunk, ám nem tudtunk érteles magyarázatot adni, hogy végül is ez most mi volt? A barátainak akart felvágni? De hát le se szarták mit csinál. Vagy egyedül is ezt csinálta volna? Kérem, magyarázzátok meg.

2009. szept. 27. 15:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos újra és újra bebizonyítják, hogy milyenek. Engem is szoktak inzultálni pl. a buszpályaudvaron.

Ne várj tőlük többet a cigányok ilyenek... És csak nagyon kevés a kivétel.. Sajnos ez van. Bocs, ha ez valakit sért, de ez az igazság.

2009. szept. 27. 15:09
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Liberálisnak vallom magam, de az ilyenektől úgymond nekem is kinyílik a bicska a zsebemben.

Valószínűleg már ivott is a srác, a barátai pedig még nem voltak annyira beállva, hogy 'segítsenek neki'. Valamint nem is hiszem, hogy szoros barátok lennének, ha ő lemaradva jár utánuk. Nyilván az van, amit te is írtál, megpróbált felvágni, menőnek tűnni a többiek előtt. Szerencsétek, hogy a többi nem volt ilyen vadállat. Mi lett volna, ha előkerülnek a kések, meg stb...

2009. szept. 27. 15:15
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
az ilyennel nem kell foglalkozni. úgy, mint semmilyen provokátorral nem kell foglalkozni.
2009. szept. 27. 15:27
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

Megmagyarázzam neked? Egy szó: cigány.

Én igazán nem vagyok rasszista, semmi bajom nincs négerrel, ázsiaival, indiánnal, maorival, de a cigányokat válogatás nélkül utálom, és egyáltalán nem a bőrük színe miatt, mert az önmagában baromira nem érdekelne. Nagyon sokat tettek azért, hogy kollektívan megutálja őket a magyar nép (meg a többi befogadó nemzet is, más országokban).

2009. szept. 27. 15:28
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Igenis KELL FOGLALKOZNI az ilyenekkel,mert most "csak" beszólogat de később felbátorodva már gyilkolni is fog mert szabadon van hagyva garázdálkodni.a hatfős csoport nem véletlenül állt meg és nézte mi lesz.Magyarázat nincs mert amíg ilyen elvakultan védik őket addig semmi sem fog változni.Épp most olvastam két cigány gyerek lopni ment viszont a kerítésben áram volt megrázta őket.Mégsem a cigányokat veszik elő hanem a gazdát és a vád EMBERÖLÉS kisérlete.Míg ha a cigányok akár rád vagy rendőrre támadnak maximum garázdaság a vád.És rendszeres ez a megkülönböztetés.
2009. szept. 27. 15:54
 6/14 anonim ***** válasza:
az a legjobb, hogy egész nap a buszmegállóban dekkolnak, aztán beszólnak ordítva, ha meg nem reagálsz, akkor pedig elkezdik folyamatosan ordítani ugyanazt, amíg valami hatást nem ér el vele, hogy legyen okuk balhézni utána az emberrel.
2009. szept. 27. 17:48
 7/14 anonim ***** válasza:

"A barátainak akart felvágni? De hát le se szarták mit csinál. Vagy egyedül is ezt csinálta volna? Kérem, magyarázzátok meg."

Le volt maradva a csoportjától. A csoport nem viselkedett ugyanígy. A magyarázat az, hogy emberünk valószínűleg be volt állva olyan anyagtól (vagy alkoholtól), ami agressziót okoz.

Különben előfordul, hogy provokálnak mindenféle droghatás vagy szesz nélkül is. Egymás között ugyanis rangsorrendet állítanak fel: az egyik kihívja a másikat ("Csicska vagy?"), mire bunyó tör ki és kialakul, hogy ki az erősebb. Aki ebben a közegben él, az természetesnek tartja, hogy a kihívás után "rendben" lefolyik a verekedés. Ti azonban nem tartoztatok ehhez a réteghez, ezért nem tudtatok és akartatok adekvát módon, a rátok osztott szerepben reagálni, így nem került sor konfliktusra, elbeszéltetek egymás mellett. Bár ebben a speciális esetben inkább egy makettrészeg hülye magánakciójáról beszélhetünk.

2009. szept. 28. 01:08
 8/14 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, valószínűleg így pecáznak. Lesz ez még úgy is, hogy a lakásban, házban teszik fel a kérdést és a szomszéd meg se akarja hallani. Tegyük fel, nindzsateknőcbe átmentek. Nyilván azért kaptok ti is. Utána pedig még a rendőrség is, meg a média is titeket vett volna elő.

Magyarország, én így szeretlek, ne is legyen másképp.

2009. szept. 28. 14:06
 9/14 anonim ***** válasza:
37%
Mindenki jön itt azzal, hogy a cigányok már csak ilyenek... Képzeljétek, én láttam ilyet magyarban is! A magyarok már csak ilyenek, ugye? :)
2009. szept. 28. 14:35
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Megint benyögték a kedvenc "Magyarok is" szöveget szánalmas.
2009. szept. 28. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!