Szerintetek a halál után az történik, mint amikor elalszunk, csak abból nem ébredünk fel?
Hiszen a halál után nem leszünk tudatunknál.
De ugyanez történik akkor is, amikor elalszunk.
Talán csak annyi lehet a különbség, hogy alvás után mindig felkelünk, tehát öntudatunkra ébredünk.
Szerintetek?
Bármilyen szépen előadjuk meg hiszünk benne, sajnos ez nem így van
Anatómiailag megáll mindenünk és csak a test hever tovább, elme az nem lesz többé
Ettől függetlenül én is a jó oldalát nézve, hiszek benne hogy ha nem is kelnék fel többet az élőkhöz, de legalább tovább látom őket mint külső szemlélő
20/F
Kérdező hogy ébredhetne öntudatra? Mikor az öntudat az agyban születik a agysejtek kommunikációjából?
Ha nincs agy nincs tudat sem...
Azt az alvásra értettem, olvasd el mégegyszer a mondatot:
"Talán csak annyi lehet a különbség, hogy alvás után mindig felkelünk, tehát öntudatunkra ébredünk."
Tehát úgy értem, hogy amikor alszunk, nem vagyunk tudatunknál, majd amikor felébredünk, megint öntudatunkra ébredünk.Természetesen amikor meghalunk, akkor soha többé nem tudunk öntudatra ébredni.
Csak azt akartam összehasonlítani, hogy alváskor ugyanúgy öntudatlanok vagyunk, mint halál után.
Szia! Enged meg , hogy a kérdésedre a Bibliábol adjam meg a választ, hisz ki tudná a legjobban, hogy mi történik az emberekkel a haláluk után ha nem az aki megteremtette az embert?
Isten azt mondja, hogy az ember megszünik létezni amikor meghal. A Biliában ezt olvashatod a Prédikátor 9:5-ben: " Mert az élők tudják, hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak, és nincs többé fizetségük, mert nem emlékeznek rájuk többé, elfeledték őket".
De van remény!!!!!!!
A János 5:28,29 szerint lesz feltámadás. Hisz mindazok akik Isten emlékezetében vannak, és akiket Isten nem feledett el, azok mind életre kelnek, és akiknek nem volt eséjük megismerni a Teremtőt, ekkor megtehetik és állást foglalhatnak mellette. Ő a kitartásukért egy örök élettel jutalmazza meg őket. A Bibliában leirtak szerint (ami Isten szava) a Jób 14:15 azt támassza alá, hogy Isten vágyik arra, hogy feltámassza az embereket, még az olyan rég elhunytakat is mint Jób vagy Ábrahám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!