Bátrabb vagyok, mint mások vagy sem? Ez nekem is zavaros, szóval jól jönne a segítség.
Lehet hülyén hangzik ez a kérdés, de azért kérdeztem, mert én egyszerűen imádom a vidámparki gépeket, és még a legmagasabb, leggyorsabb, "legveszélyesebbre" is felmernék ülni. Többnyire azt szokták mondani, hogy hogy merek ezekre felülni, mert hogy ilyen durva olyan durva és hogy ők nem mernék, máskor meg "jajj mit vagy oda magaddal, hogy felmertél ülni?" .. De ezt most nem értem.. Ha sok ember fél ezektől a gépektől, akkor valami oka van. De aki nem beteg azzal tulajdonképpen semmi sem történhet, de akkor mért félnek tőlük, és nekem mért mondják azt, hogy ez nem bátorság kérdése. De ezekszerint mégis csak bátrabb vagyok náluk nem?.. Egyébként én sem tartanám bátor dolognak, mert nekem ez csak szórakozás. Csak nem értem, hogy most akkor mivan.. Nekem tökre zavaros, hogy ez most bátorság kérdése, vagy sem. Tudom, hogy a bátorság is relatív dolog, és ez a szitu számomra is furcsa és eléggé érthetetlenül is írtam le ... Bocsika ha hülyén hangzik, de ez már nagyon régóta gondolkoztat, és azért remélem a lényegre tudtam tapintani..
És bocsi ha rossz a kategória.
Én nem félek tőlük, csak semmi örömömet nem lelem abban, hogy egy nagy izé a belemet is kirázza, hogy elszédülök. Nem azért nem ülök fel ilyesmire, mert félek tőlük, hanem mert a fene se akar elszédülni.
Egyébként nem vagyok félős, sem tériszonyos, sem semmi ilyesmi.
Én ezért nem bátornak tartalak, hanem úgy gondolom, hogy kevésbé vagy szédülős az átlagnál, vagy talán valamilyen oknál fogva szeretsz elszédülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!