Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bátrabb vagyok, mint mások...

Bátrabb vagyok, mint mások vagy sem? Ez nekem is zavaros, szóval jól jönne a segítség.

Figyelt kérdés

Lehet hülyén hangzik ez a kérdés, de azért kérdeztem, mert én egyszerűen imádom a vidámparki gépeket, és még a legmagasabb, leggyorsabb, "legveszélyesebbre" is felmernék ülni. Többnyire azt szokták mondani, hogy hogy merek ezekre felülni, mert hogy ilyen durva olyan durva és hogy ők nem mernék, máskor meg "jajj mit vagy oda magaddal, hogy felmertél ülni?" .. De ezt most nem értem.. Ha sok ember fél ezektől a gépektől, akkor valami oka van. De aki nem beteg azzal tulajdonképpen semmi sem történhet, de akkor mért félnek tőlük, és nekem mért mondják azt, hogy ez nem bátorság kérdése. De ezekszerint mégis csak bátrabb vagyok náluk nem?.. Egyébként én sem tartanám bátor dolognak, mert nekem ez csak szórakozás. Csak nem értem, hogy most akkor mivan.. Nekem tökre zavaros, hogy ez most bátorság kérdése, vagy sem. Tudom, hogy a bátorság is relatív dolog, és ez a szitu számomra is furcsa és eléggé érthetetlenül is írtam le ... Bocsika ha hülyén hangzik, de ez már nagyon régóta gondolkoztat, és azért remélem a lényegre tudtam tapintani..

És bocsi ha rossz a kategória.

2013. ápr. 25. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Valaki fél a magasságtól ok nélkül is, vagy nem bízik ezekben a szerkezetekben és ezért fél. Tehát valamennyi bátorság azért kell hozzá. Gondolom fiú vagy. Pl. egy lány mondhatja ezt azért is, hogy dicsérjen… Viszont ha valahol ezt magadtól fogod kijelenteni magadról akkor az miatt lenézhetnek, és azt mondhatják, hogy öntelt vagy, ezért ezt ne jelentsd ki. Attól még élvezheted a vidámparkot! :)
2013. ápr. 25. 23:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Amúgy lány vagyok.xD De nem szoktam azt mondtani, hogy bátor vagyok, csak ha pl. szóba jönnek ezek és kérdezik mi a véleményem róluk akkor mondom, hogy szerintem nagyon jó és szívesen beleülnék.. meg amikor mutatnak egy videót, hogy húú de ijesztő és én mindig mondom csillogó szemekkel, hogy beleülnék..:D És ilyenkor szokták mondani, hogy jó persze, meg hogy most erre mit verem magam.. Pedig tényleg nem azért szoktam mondani, hogy fényezzem magam..:D
2013. ápr. 25. 23:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem félek tőlük, csak semmi örömömet nem lelem abban, hogy egy nagy izé a belemet is kirázza, hogy elszédülök. Nem azért nem ülök fel ilyesmire, mert félek tőlük, hanem mert a fene se akar elszédülni.

Egyébként nem vagyok félős, sem tériszonyos, sem semmi ilyesmi.

Én ezért nem bátornak tartalak, hanem úgy gondolom, hogy kevésbé vagy szédülős az átlagnál, vagy talán valamilyen oknál fogva szeretsz elszédülni.

2013. ápr. 26. 08:55
 4/4 anonim válasza:
Egyszerűen csak szereted az extrém dolgokat. ( én is ilyen vagyok imádom a veszélyes dolgokat, és én is lány vagyok). Bátor akkor vagy amikor a saját félelmeidet győzöd le, és nem azokat, amitől mások félnek. Sokak szemében inkább merésznek tűnhetsz, mert olyanokat csinálsz, amit ők nem mernének. A bátorságot és a merészséget gyakran összekeverik. Nyilván a merészséghez is kell bátorság, ahogyan a bátorsághoz is merészség. A helyzettől is függ, hogy minek nevezed amit csinálsz.
2013. júl. 1. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!