Ha valaki nyer az Erzsébet-programon, és megkapja a kártyát, azzal milyen összegben vagy hány napig üdülhet?
Jó kérdés! Nem hiába nem záporoznak a válaszok...
Mi is nyertünk, mi sem tudunk ennél többet:
Fenn a "Szállásfoglalás" fülön próbálkoztam. Továbblépéshez kell a Pályázati azonosító szám (ami a visszaigazoló e-mailben is szerepelt) és az adószám.
A következő oldalon kell a postán érkezett Erzsébet-kártya száma (helyközök nélkül, folyamatosan írva!), tehát érdemes ezt a számot előkészíteni.
Tipp: Nekem a számítógép Asztalán várakozik egy Word dokumentumban, hogy CtrlC+CtrlV-vel azonnal előhívható legyen többszöri lefagyás esetén is. Akkor nem kell ezerszer bepötyögni.
Eddig aránylag simán ment minden, de amikor (szintén fenn) az "Üdülő kiválasztása" fülre kattintottam, közölte a rendszer, hogy szerverhiba.
Ma már szerencsésebb voltam, találtam üdülőt... holnapra.
Amikor viszont beírtam az óhajtott dátumot, megint megjelent a már jól ismert "Szerverhiba" üzenet.
Az a gyanúm, hogy naponta kell próbálkozni, hogy elkapjuk a "már nincs korán, de még nincs későn" pillanatot, aztán teljesülhet az álmunk!
A Balatonra jelen pillanatban egyetlen üdülőt ajánl. Remélem, ennél azért több lesz!
Az árról egy 2011-es infót kivéve nem találtam konkrétumot.
Köszönöm a választ, a segítséget, a megerősítést!
Azt hiszem, rövidesen többen is leszünk ezen az oldalon, mert az infók mintha inkább szájhagyomány útján terjednének, mint az Ezsébet-program oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!