Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valaki nyer az Erzsébet-pro...

Ha valaki nyer az Erzsébet-programon, és megkapja a kártyát, azzal milyen összegben vagy hány napig üdülhet?

Figyelt kérdés
Sem a kártyán, sem a kísérőlevélen erről semmi információ nincs.
2013. ápr. 25. 22:26
 1/5 Finta Violetta válasza:

Jó kérdés! Nem hiába nem záporoznak a válaszok...

Mi is nyertünk, mi sem tudunk ennél többet:

[link]

Fenn a "Szállásfoglalás" fülön próbálkoztam. Továbblépéshez kell a Pályázati azonosító szám (ami a visszaigazoló e-mailben is szerepelt) és az adószám.

A következő oldalon kell a postán érkezett Erzsébet-kártya száma (helyközök nélkül, folyamatosan írva!), tehát érdemes ezt a számot előkészíteni.

Tipp: Nekem a számítógép Asztalán várakozik egy Word dokumentumban, hogy CtrlC+CtrlV-vel azonnal előhívható legyen többszöri lefagyás esetén is. Akkor nem kell ezerszer bepötyögni.

Eddig aránylag simán ment minden, de amikor (szintén fenn) az "Üdülő kiválasztása" fülre kattintottam, közölte a rendszer, hogy szerverhiba.

Ma már szerencsésebb voltam, találtam üdülőt... holnapra.

Amikor viszont beírtam az óhajtott dátumot, megint megjelent a már jól ismert "Szerverhiba" üzenet.

Az a gyanúm, hogy naponta kell próbálkozni, hogy elkapjuk a "már nincs korán, de még nincs későn" pillanatot, aztán teljesülhet az álmunk!

A Balatonra jelen pillanatban egyetlen üdülőt ajánl. Remélem, ennél azért több lesz!

Az árról egy 2011-es infót kivéve nem találtam konkrétumot.

2013. ápr. 27. 18:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem elsőre sikerült hiba nélkül bejutni a rendszerbe, a kiválasztott augusztusi időpontra a Balatonon (én is oda szeretnék menni) nekem is csak egy ajánlat jelent meg, Fonyódon. Úgy tűnik, hogy 40000Ft értékben lehet üdülni, és hogy ebből hol hány napra futja, az változó. Gondolom, ahol ellátást is adnak, ott értelemszerűen kevesebb nap fér bele.
2013. ápr. 27. 21:53
 3/5 Finta Violetta válasza:

Köszönöm a választ, a segítséget, a megerősítést!

Azt hiszem, rövidesen többen is leszünk ezen az oldalon, mert az infók mintha inkább szájhagyomány útján terjednének, mint az Ezsébet-program oldalán.

2013. ápr. 28. 11:13
 4/5 Finta Violetta válasza:

Újabb infók:

[link]

[link]

2013. ápr. 28. 16:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezek szépek, és van köztük balatoni is, de lefoglalni csak az erzsebetprogram.hu-n lehet, márpedig ott ezek már nem jelennek meg, amiből arra következtetek, hogy már betelt a keret.
2013. ápr. 28. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!