Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az a "szleng anime"? Egyik...

Mi az a "szleng anime"? Egyik ismerősöm Face oldalára írták, mit jelent a szó?

Figyelt kérdés

Tudom, mi az anime. Tudom, mi a szleng, de így együtt soha életemben nem hallottam.

(Az ismerősöm nem Facen ismerősöm, hanem a valóságban.)

2013. ápr. 24. 06:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Bízz magadban. Tényleg nem jelent semmit.
2013. ápr. 24. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet ezzel az animés szlengekre utalt , 1-2 fura szóra aminek sok érdtelme nincs , de valszeg hülyeség.
2013. ápr. 24. 11:26
 3/4 anonim válasza:
Szövegkörnyezetből kiragadva sokat nem lehet leszűrni belőle. Lehet az animékkal kapcsolatos idegen szavakat nevezi ennek. (tsundere, shouen, slice of life, moe, ecchi, hentai). Anime stílusban ilyen nincs. Vagy a "tömeganimék" szinonímájaként újították ezt be páran?
2013. ápr. 24. 13:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Rajzolási stílusra írták. Nem is tudtam, hogy van "szleng anime rajzolási stílus". Szóval nem tsundere vagy moe, de nem is shoujo vagy shounen vagy chibi.

Elképzelésem sincs, mi lehet. Hogy olyan, mintha anime volna, de nem az? Mint mondjuk a Witch? (Most találgatok)

2013. ápr. 24. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!