Miért csinálhatja egy ismerősöm ezt facebookon?
Figyelt kérdés
Múltkor még elbeszélgettem chaten vele, mostmeg már el se olvassa az üzeneteimet, pár napja, pedig tudom, hogy volt fent azóta, minden este legalább fent szokott lenni, meg azóta már posztolt is valamit az üzenőfalára.
Miért csinálhatja valaki ezt, hogy ismerősei közül nem töröl le, de az üzeneteimet nem olvassa el? És hogyan tudja elérni, hogy ne írja ki nekem az üzenetnél hogy "Látta", csak rámegy az új üzenet értesítésre de nem nyitja meg?
2013. ápr. 23. 20:47
1/2 anonim válasza:
hát lenyitja azt a kis leveles fület, látja, hogy te írtál és ignorálja az üzenetedet. ne írj neki többet
2/2 anonim válasza:
Meg tudja jelölni olvasatlanként is, utólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!