Miért keresi valaki a másik társaságát, meg faggatja az életéről, ha mindig utolsó nála a sorban?
Szóval volt egy haverom. Folyton írt, meg neten rámtukmálta magát, a bajait, pedig semmi érdemi, normális tanácsot nem tudtam neki adni.
Örökké nyaggatott, hogy meséljek mi van velem, mondjam el a dolgaimat és ha mondtam valamit, órákig elemezte mit kellene tenni meg hasonlók, pedig nyilvánvalóvá tette a cselekedeteivel hogy sz@rik rám:
pl. néha találkoztunk, úgy kéthetente, de ennek felét is lemondogatta másokra, vagy fejfájásra hivatkozva.
Szóval mindig utolsó voltam a sorban.
Egyszer így elegem lett belőle, gondoltam minek avassam be az életembe, ha ő így félig-meddig akar csak résztvenni benne, de a személyes lógást megtagadja.
Akkor tőmondatokban válaszoltam, meg hirtelen mindig dolgom akadt.
és még ő volt megsértődve hogy nem bízok benne... mikor ő nem volt rám kíváncsi, meg ő taszított el, hogy mindenkit előrébb helyezett de várta, hogy fordítva ő nekem mindennél fontosabb legyen
mi zajlik le egy ilyen ember fejében?
szimpla beképzeltség ez, vagy mi?
Vannak ilyen emberek sajnos, tapasztalatom szerint nem lehet mit kezdeni velük. Egy ideig hallgatod a nyavalygásait, eleinte őszinte vággyal arra, hogy segíts. Megteszel minden tőled telhetőt, a rendelkezésére állsz. Ő azonban még véletlenül sincs ott, amikor neked lenne szükséged őrá, két szalmaszálat sem tenne keresztbe a kedvedért.
Önzőség, ennyi. Az ilyen emberekre kár időt pazarolni. Ha te nem hallgatod a nyafogásukat, találnak mást, akinek nyafoghatnak. Sértődjön meg, ha akar, az ő dolga.
Beképzeltség is lehet a dologban, de az első szerintem az önzőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!