Ti reagáltok a provokatív, bunkó levelekre?
Hetekkel ezelőtt válaszoltam egy kérdésre, erre egy másik válaszolótól az előbb kaptam egy emelt hangvételű, sok "jó kívánságot" tartalmazó üzenetet. A válaszomban semmi felháborító nem volt, semmi provokatív, semmi sértő, semmi bunkó. Egy egyszerű, hétköznapi válasz.
A delikvensnek nem írtam vissza, mert meg vagyok győződve róla, hogy az ilyen csak veszekedni akar, ugyanakkor azért egy kicsit kellemetlenül érzem magam, hogy vasárnap este ilyen üzeneteket kell olvasnom azért, mert valaki magára vett valamit. Ti hogy reagáltok/reagálnátok egy ilyenre?
Irigyellek, én nem sűrűn kapok ilyen levelet, de régebb kaptam jó párat és remekül szórakoztam rajtuk :D.
Te saját magad előtt kell megítélned önmagadat elsősorban- ha ezzel megvagy elégedve, akkor következik a mások szemében kialakított vélemény megvizsgálása és ha ez is rendben van akkor számolni kell 1-2 hülyével, aki épp téged szemel ki, de nem kell őket figyelembe venni.
Ahogy a mondás is tartja, " az élet olyan, mint a kertészkedés: néha hátráltat egy-két gyökér, de jól odaütsz nekik az ásóval és már mehetsz is tovább ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!