Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nem létező tárgyak kiállítás...

A nem létező tárgyak kiállítása mely napokon és mettől megtekinthető? Pl. most hétvégén?

Figyelt kérdés
Sajnos hiába is kerestem pontos nyitvatartási időt,nem találtam.A telefont pedig nem veszik fel..

2013. ápr. 14. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam, hogy már azokat is kiállítják.
2013. ápr. 14. 09:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen pl. lila dunszt, radai rosseb stb
2013. ápr. 14. 09:46
 3/4 Csincsy válasza:

Kedves Kérdező!

Esetleg sikerült megtudnod már, hogy mikor és hol lesz a kiállítás? Most csak a kaposvárit találom a neten, állítólag vándor kiállítás, és a megyeszékhelyek bevásárlóközpontjaiban lesz látható...

2013. okt. 25. 20:59
 4/4 A kérdező kommentje:

utolsónak.

sikerült megnézni mikor még Budapesten volt.Igaz hogy aznap zárva volt a kiállító terem de az ablaküvegen bekukucskálva meg lehetett nézni.Ha majd újra Pesten lesz,lehet megnézem nyitvatartás alatt is.

2013. okt. 28. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!