Mi van a mai lányokkal?
Figyelt kérdés
Napi szinten azt tapasztalom, hogy amikor emberek között vagyok (bolt, utca, szórakozóhely stb) 12-18 éves lányok folyamatosan néznek, hangoskodnak teszik magukat és amikor odanézek gyorsan elfordulnak és nevetnek vagy rám mosolyognak. Rázzák a seggüket előttem, de ha valamelyikhez oda mennék vagy hozzá érnék már sitten lennék. Olyan is szokott lenni amikor többen vannak én meg egyedül, hogy messzebbről integetnek/hangosan köszönnek, ilyenkor csak mosolyogva integetek vagy ha kocsival vagyok dudálok. Miért csinálják ezt? Sok év van közöttünk, meg amúgy is...
27/F
2013. ápr. 13. 20:55
11/11 Junkies válasza:
Én rikábban kiabálok az utcán de akkor is max 16 éveseknek és ... az elöző kommentekkel kapcsolatban nyáron is hosszú gatyába járok mert utálom ha látszódik a lábam és általában feketében vagyok vagy sötétebb színekben ( sötétkék ) nem vagyok olyan mint a többi csaj na mindegy csak annyit hogy szerintem azért csinálják hogy lássák hogy valakit érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!