A nőknél gyakran előfordul, hogy olyan tulajdonságáért útálnak meg valakit egyik napról a másikra, amiről már régóta tudnak?
Figyelt kérdés
Egyik női ismerősöm nem áll velem szóba pár napja olyan negatív tulajdonságom miatt, amiről már évek óta tudott (és tud mindenki). De ezt persze minden előjel nélkül, egyik napról a másikra. Amikor kérdeztem mi a baj, erre a tulajdonságomra hivatkozott...2009. szept. 22. 19:16
1/4 anonim válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, van olyan, hogy egy Nő ilyenre hivatkozik, velem is megesett már. Azt, hogy mi volt a valódi ok, lehet, sosem tudod meg...
2/4 anonim válasza:
Teljesen más a dolog ha csak tud arról a bizonyos rossz tulajdonságról, vagy pedig személyesen is szembesül vele.
Lehet hogy eddig csak tudott a dologról, de most valamilyen formában szembesült vele vagy ő, vagy a barátnője.
Pl a haverom gyakran iszik, de mi akkor találkozunk amikor az ivásra semmi lehetősége. Ám ha nekem is szembesülnöm kellene azzal hogy mekkora marha ha részeg, talán megharagudnék rá.
3/4 anonim válasza:
Sőt, van, hogy az ember attól mászik hosszabb távon falra, ami kezdetben tetszett neki a másikban.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2009. szept. 23. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!