Éreztétek már ezt? Rájöttetek mi van a hátterében? Ha igen, írjátok le?
Figyelt kérdés
Erős félelem a közösségektől, nyilvánosságtól. A saját vélemény felvállalásától. Olyan cselekvéstől, amire nincs példa a környezetben (pl valami új kiegészítő viselete, amire nem tudni hogy reagálna a környezet)2013. ápr. 7. 20:56
1/3 Kameko-san válasza:
Én mindig félek nyilvános szereplés előtt. Mert, hogy mi lesz, ha elfelejtem a szövegem, vagy rosszul mondom, stb. Ez szerintem csak szimpla lámpaláz, egyébként sem szeretek a középpontban lenni.
Viszont akkor is félni szoktam, ha (mint te is írtad) valami olyat teszek/veszek fel, ami a környezetemben nem jellemző. Ez nálam azért van, mert régen (meg most is) elég sokat piszkáltak (konkrétan sírva keltem fel), és ez megmaradt.
3/3 anonim válasza:
Szociális fóbia lehet.
Én például nem merek bemenni egy étterembe, mert akkor az emberek látnak. Tiszta hülyeség, de sajnos ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!