Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elfelejtett a "legjobb barátnőm"?

Elfelejtett a "legjobb barátnőm"?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha nem jó kategória.

Általános iskolában sülve-főve együtt voltunk 3 évig. Megegyeztünk, hogy fenn tartjuk a kapcsolatot. Ez 1,5 éve volt. Első hónapokban sokat találkoztunk, aztán olyan fél év múlva már csak havonta-kéthavonta jöttünk össze, de mikor nyári szünet lett, akkor újra együtt lógtunk állandóan. Aztán szépen lassan megint elmaradoztak a találkozások, és azt vettem észre, hogy akkor is csak amiatt találkozunk, mert én keresem őt. Most elhatároztam, hogy addig nem keresem, amíg ő sem, és már 3 hónapja nem beszéltünk! Nem értem, mi van. Jó, tudom, sok a tanulnivaló, elfoglalt, nem csak én vagyok az egyetlen barátnője, de azért legalább havonta gondolhatna rám. Vagy legalábbis ha úgy gondolja, hogy ennek a barátságnak vége, akkor szólhatna nekem is. Mert én csak várom, mikor jut rám is ideje. Amióta nem találkoztunk, azóta egyre több barátom van, megnyíltam mások előtt is, megváltoztam, mert eddig úgy voltam vele, elég, ha van egy barátnőm. De még így is hiányzik...

Mit tegyek?

16L

2013. ápr. 7. 19:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem árt ha ezt mind elmondod neki. Őszinteség... ;) 15/f
2013. ápr. 7. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!