Ekkora buntanya lett Pecs? Most a polgarmester lanyat vertek meg tavaly Bandy Kata gyilkossag. Szerintetek Pecs miert lett ilyen?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 13:52
11/11 anonim válasza:
Szia. Én nem csak ismerős vagyok Pécsett, de itt is lakom :) sőt, ami azt illeti én ismerem is a polgármester lányát, mert gimiben évfolyam társam volt. Semmivel sem veszélyesebb, mint egy akármilyen másik város, eléggé tájékozott vagyok ebben, mert sokat utazom, a fővárosban is gyakran vagyok. Éjszaka lófrálni sehol sem túl jó ötlet. Főleg nem egy csinos, fiatal és vékony lánynak (amilyen pl a polgármester lánya is). Ennyi. Budapesten mindig is sokkal jobban féltem és fogok is félni, mint Pécsett. Bándy Kata ügye azért lett felfújva, mert rendőrségi pszichológus. A polgármester lányáé (direkt nem írom le a nevét, mert nem akarnám, hogy zaklassák közösségi oldalakon, ki tudja, talán erről még nem mindenki tud) pedig egyértelmű, hogy miért ilyen "híres". Ha velem történt volna ilyen, akár Bándy-féle, akár Páva-féle, a kutyát nem érdekelné. Ugyanilyenek megtörténnek Sopronban is, Budapesten is. Csak azokat nem fújják fel, mert eddig úgy tűnik nem olyan személyt ért a támadás, akinek kapcsolatai vannak. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!