Tetoválás fiúnak hova szerintetek?
Figyelt kérdés
már van egy tetoválás a csuklómon,egy felirattal.most egy kör alakút terveztem magamnak (körben írás van ami a végén összeèr,és középen egy kosárlabda árnyalatai) azèrt irom le ezt mert hogy hova szeretnèm nem mindegy hogy milyen alakja lenne a tetoválásnak! igy ugy gondolom hogy a borda kilöve..szerintetek hol állna jól? derèktol felfele szeretnèm mindenkèppen,és valószínü rendörnek tanulok tovább szoval a nyak meg egyèb feltünö helyek is kilöve.ez kb olyan 6 cm átméröjü lenne? nagyobbra nem terveztem cainálniee kissebbre se ngyon hisz akkor olvashatatlan lenne a felirat! ötleteket tudtok adni? ès nem azt szeretnèm olvasgatni válaszokkènt hogy ne csináltassak stb,elöre is köszi! minèl több választ remèlek!2013. ápr. 3. 20:53
2/4 A kérdező kommentje:
gratulálok te csicsk@ f@sz ;)
2013. ápr. 3. 21:22
3/4 SzilKa válasza:
Mellkasra lenne a legjobb szerintem.
Egy tetovalo
4/4 SzilKa válasza:
Felkarra pl azert nem, mert ahogy mozog a karod, deformalodik a kor es az zavaro lehet. A mellkasod pedig takarva van munka kozben garantaltan.
Elozo voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!