Harry Potter vagy Alkonyat?
Mostanra mindegyik befejeződött. Könyvek és filmek szempontjából is.
Titeket melyik fogott meg jobban?
Én személy szerint imádom a Harry Pottert,az Alkonyatot is szeretem,de számomra az utóbbi meg sem közelíti az elsőt.
Harry Potterből imádom a könyveket is,filmeket is :)
Való igaz,hogy sok mindent kihagytak a már végleges filmekből,de szinte minden mozzanatot felvettek a film készítésekor,csak ha mindegyiket belerakják a jelenetek közül,hát akkor egy erős 3-4 órás film lett volna mindegyikből. Megválogatták a jeleneteket,és összegyúrtak egy olyat,amiből nagyjából minden kiderül.
Youtubon fent vannak a kihagyott jelenetek,meg lehet nézni őket. :)
Nekem az ilyenfajta filmek, nem jöttek be. A Harry Potterből, láttam kb az első 3 részt, és onnantól kezdve azt mondtam elég volt, plusz az 1. részt könyvben is olvastam, ami jobb volt mint a film, de engem ez a fajta történet nem fogott meg.
Az alkonyatot meg hagyjuk. Ez a vámpíros történet alapból nem fog meg engem, ha egy vámpíros filmet nézek például, akkor ne legyen az csöpögős érzelmes stb... Hanem legyen benne vérontás kőkemény akciókkal, olyasmi mint egy zombis film, én ezt kb így tudnám elképzelni. Ha romantikus filmre fáj a fogam akkor legyen az és ne legyen kombinálva a kettő, mert az sosem jött be.
Én teljesen egyet értek veled :)
Az Alkonyat könyvek jók, csak túlságosan is nyálasak :P De ennek ellenére szerettem őket.
10-es skálán HP: 11 Alkonyat: 8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!