Mi lesz a 10 éves barátsággal?
16L vagyok és a barátnőm is!
Elég nehéz eset ő és elég nehezen szerez barátokat velem ellentétben és szó mi szó én vagyok az egyetlen barátja viszont 2,5 éve mindketten más iskolába mentünk és én megváltoztam. A barátnőm 16 éves, életét a sims-ezés tölti ki és külsőleg belsőleg ő még javában 12 éves! Én viszont már nem, és már régóta észrevettem, hogy mások lettünk legfőképp miattam, de azt hittem attól még működni fog a barátságunk! Múltkor csúnyán összevesztünk és sajnos ő is és én is eléggé megbántottuk a másikat! Én kezdeményeztem egy béküléssel de ő viszont csak nyitotta a vitát belőle... Ettől kezdve még együtt járunk táncra ahol nem nagyon tudnék más társaságot találni ezért muszáj lesz elviselnünk egymást! Tudnátok ötletek adni, hogy egyáltalán a békülés szempontjából vagy csak az elviselés szempontjából mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!