Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Gerendás...

Mi a véleményed Gerendás Péter döntéséről?

Figyelt kérdés
Elhagyja az országot a hat gyermekével együtt. Ha nem hallottad még, keresd meg a neten a beszámolóját és utána válaszoj!

#Gerendás
2013. márc. 31. 21:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

Nem ő az egyetlen családos ember, aki az anyagi nehézségei miatt elmegy. Egy a sok közül, a romló gazdasági helyzeten nem változtat semmit.

Az emberek egyre inkább igénytelenebbek kulturálisan, nincs igényük a kultúrára, ami sajnálatos dolog, így nincsenek felkérései, sem bevétele. Rengeteg nélkülöző zenész, színész, képzőművész és más művész szűkölködik emiatt.

A zsidósága felhozása "bolhából elefántot" stílusú dolog. A kutyát sem izgatja, hogy ő milyen származású.

2013. márc. 31. 22:08
 2/13 anonim ***** válasza:
42%
Ha egyszer nem kell a produkciója akkor mit akar? Túl van telítve a piac!Az országnak nem kötelező eltartani! És mit képzel a szerencsétlen méshol tárt karokkal fogadnák, aztán miért?
2013. márc. 31. 22:15
 3/13 rajcziz ***** válasza:
75%

Tudod, kedves utolsó, nem azon kell fennakadni, hogy túl van telítve a piac, hanem hogy kikkel.

Ez a Liszt Ferenc-díjas "szerencsétlen" pedig azért gondolja úgy, hogy máshol jobban fogadnák, mert máshol meg lenne az a közönség, akit érdekel a zenéje, és akik elismerik a tehetségét.

Az elsőnek: sajnos, a valóság azt mondja, hogy egyre több embert kezd el érdekelni a másik származása.

Egyébként nem ítélem meg a döntését. Nem az én tisztem, minden bizonnyal úgy döntött, ahogy a legjobbnak vélte.

2013. márc. 31. 22:50
 4/13 anonim válasza:
76%

Én sajnálom, hogy elmegy, mert én szeretem a számait. Dehát az ő műfaja itthon sose volt igazán keresett, most meg különösen nem lesz az, ez sajnos ilyen dolog.

Amit az iskoláról ír, abban teljesen egyetértek vele. Én már speciel csak ezért sem vállalok addig gyereket, amíg itthon lakok.

2013. ápr. 1. 05:35
 5/13 A kérdező kommentje:
Kár lenne vitatni a képességeit. Igenis van helye a zenei világban nemcsak nálunk, máshol is. Remélem be fogja tudni bizonyítani. Abban is biztos vagyok, hogy ahova megy, szeretettel fogadják már csak a nagy család miatt is. Ennek az elgyötört embernek lehetőségre van/lesz szüksége, új impulzusokra és ahogy ő írta: jövőképre. Erre itthon reménye sincs. Ha pld. Svédországot választaná, azonnal kapna egy normális lakást, plusz valamilyen munkát is. Drukkolok neki és nagyon sajnálom, hogy ő is "lábbal" szavaz a mostani rezsimre.
2013. ápr. 1. 11:44
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

Szomorú, hogy itthon nincs igény a magasművészetre, de mondtam; nem ő az egyetlen nélkülöző művész.

Magyarország kicsi, és elég hamar kijutott volna a köztudatba, ha azért nem kérik fel v.hol, mert zsidó (minimum az ATV lehozta volna a hírt), de ilyen dolgot sehol nem lehetett hallani. Szóval...

Durva, hogy ezt írom, de szerintem ez az egész dolog baromira nem hír értékű, mert naponta sokan döntenek úgy, hogy itteni javaikat pénzzé téve külföldre mennek dolgozni és/vagy élni.

2013. ápr. 1. 17:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nemcsak arról van szó, hogy mint művészt mellőzik. Sokkal többről. Arról, hogy ma Magyarországon emberek tízezrei nem tudnak megélni még akkor sem, ha történetesen dolgoznak. Gyerekekkel pedig még kilátástalanabb. Itt nincs jövője az embereknek. Erről van szó.
2013. ápr. 1. 21:51
 8/13 anonim válasza:
33%

Ha anyagi okok miatt megy el, akkor ne keverje bele a zsidóságát, mert tisztességtelen.

Amíg futott a szekér, addig nem fasizálódott az ország? Csak most hirtelen?

2013. ápr. 3. 11:41
 9/13 anonim ***** válasza:
33%
Egyetértek az előzővel, összemossa az állítólagos fasizálódást és a származását a saját szakmai sikertelenségével, azzal, hogy nincs társadalmi igény a zenéjére. Sok zenésztársa meg tud élni, és nem csak úgy, hogy bohócot csinál magából valamelyik kereskedelmi adón.
2013. ápr. 3. 14:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Akiknek meg szokásuk volna idekeverni a zsidó származást, azok pont előnynek gondolnák...
2013. ápr. 6. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!