Csak szerintem volt szexi Mária Terézia fiatalkorában?
Lehetek ünneprontó?
1. Az uralkodókról készült festmények annyira tükrözik a valóságot, mint a mai sztárokról készült agyonphotoshoppolt képek...
2. Akkoriban még nagyon kicsik voltak az emberek :)
3. Valószínűleg jó büdös és piszkos lehetett, akkor még nem volt divat a tisztálkodás
:(
Hogy érted, hogy kicsik? Termetileg? Én a korabeli forrásokból (betelepülés) úgy értesültem, hogy pl. a rácok(szerbek) nagy termetű emberek voltak, más népek pedig alacsonyabbak, szóval abszolút változó. Mire érted, hogy kicsik?
Nem csak szerinted volt szép. Szerintem is az.
Azt viszont tudni kell, hogy éppen, hogy a 20. század előtti festészet volt igazán élethű. Ami azóta van az sajnos nem művészet, hanem csak annak nevezett pénzszerzési lehetőség.
Láttam 19. században élt emberről festményt és fényképet, és a festmény olyan mint ha fénykép lenne. Akkor tudtak igazán festeni.
tegnap 17:25
Hát ha vennéd a fáradtságot és mondjuk beírnád gugliba, hogy "photorealist painters", "hyperrealist painters", akkor százával találnál olyan kortárs festőket, akiknek a képeit alig lehet megkülönböztetni a fotóktól.
13:30
Pont erről beszélek te!!!!!!!!!
Egyről beszélünk vagy csak b*szakodni akarsz itt mindenkivel???????
Erről beszéltem én is. Olvasd már vissza a mit írtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne legyél már gyíkagyú!!!!
Itt válaszokat keresünk, nem egymás cs*szegetését!
Persze lehetnek dolgok amiket te tudsz jobban, de akkor azt lehetne szépen oktató jelleggel is előadni, nem lecs*széssel!!!! Én csak ennyi tiszteletet várnék el embertáraimtól.
13:53
Te a 20. század előtti festőkről beszéltél, én meg az utániakról. Szerinted a kortárs mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!