Miért nem beszélgetnek velem a kevésbé ismert iskolatársaim szívesen facebookon?
Figyelt kérdés
Ha ráírok valakire akivel iskolában még nem beszéltem, ismerkedni szeretnék új emberekkel facebookon, ha visszaigazoltak mégis jobb esetben köszönnek, aztán idenyögnek valami 1-2 szavas választ, aztán ennyi a beszélgetés. Miért nem lehetnek velem rendesebbek, mégha nem is nagyon ismernek? Tudom nem ott kéne élnem az életemet meg ismerkednem, és nem is csak ott szoktam, de akkor se értem, miért nem lehetnek attól még rendesek velem, hogy nem ismernek. Aztán persze az iskolában nem is köszönnek nekem egyáltalán.
Lehetnének kedvesek, köszönnének, aztán elbeszélgetnék velük, ha barátságosan viselkednének velem ott.
2013. márc. 28. 17:12
1/2 A kérdező kommentje:
Nem barátnőt szoktam ott keresgélni, csak úgy haverkodni próbálok azokkal, akik szimpatikusabbak, és akikről már hallottam legalább valamit.
2013. márc. 28. 17:13
2/2 anonim válasza:
Hát ez általában így szokott lenni,facebook helyett próbálj élőbe is odamenni hozzájuk,ha az sem segít akkor szard le. Én pl egy lányra írtam így rá,de többnyire csak én fárasztottam magam,s amikor mondtam neki hogy suliban is szivesen beszélhetnék vele,elkezdi hogy ő jobban szeretne suliban a barátnőivel..bla,bla,bla de próbálkozz,esetleg mondd hogy barátkozni szeretnél hátha akkor megenyhülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!