Miért kéri le valaki a saját ingatlanának a tulajdoni lapját?
1. Leellenőrizni, hogy megfelelőek-e a bejegyzések, nincs-e rajta valami teher (végrehajtási jog bejegyzése, jelzálog, stb.)
2. Címellenőrzés, vagy művelési ág besorolásé (szántóföld, vagy lakóház, stb.)
3. Szükséges lehet eljárásokhoz (banknak, adásvételhez, stb.)
Szóval ezer oka lehet!!!
De ez téged miért zavar? Egymillió oka lehet, bármit akarhat, mi azt honnan tudjuk??
Nem értem, minek foglalkozol ilyesmivel. Ez olyan, mintha kb. megkérdeznéd, hogy XY miért ment el a boltba, vajon mit akarhat?
Hát nem éppen, de köszi.
Érdekes, más tudott normális választ adni. Ha nem érdekelne, nem kérdezném meg.
Az okoskodásodból meg nem kérek. Értelmes válaszokat vártam!
Tudom miért kérdezem, de hadd ne kössem mindenki orrára. Egy kérdést tettem fel és kész.
Én is adtam normális választ, ezer választ kaptál! De te csak folytatod, és nem értem, mi közöd van ahhoz, hogy kinek minek a tulajdoni lapja??
Ügyvédi irodában dolgozom, naponta legalább 10-et kérek le. Mindegyiknek más oka van.
Ha valaki bejön, hogy kell neki, megkapja. Földhivatalban szintén, vagy közjegyzőnél.
Most mi ennyiből honnan tudhatnánk, hogy a te ismerősödnek éppen miért kellett?
Igenis pont olyan dolog ez, mintha a boltot kérdeznéd, jó volt a hasonlat.
Arról meg nem tehetek, hogy olyan végtelenül buta vagy, hogy ezt nem fogod fel, hanem inkább lepontozol mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!