Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Létezik ilyen, hogy ember...

Létezik ilyen, hogy ember undorom van?

Figyelt kérdés
4 éve dolgozom egy kereskedelmi multicégnél. Kezdetben nagyon lelkes voltam, szerettem az embereket, de sajnos olyan sokat csalódtam bennük, hogy mára már szinte utálom őket. Ti hogy vagytok vele?
2009. szept. 17. 19:24
 1/7 anonim válasza:
100%

én azt mondom neked ha bekerülsz bárhová akkor a legfőbb dolog az alkalmazkodás aztán, idővel kialakul majd 1 kis

baráti kőr a többi rajtad áll.

2009. szept. 17. 19:37
 2/7 A kérdező kommentje:
A baráti körömmel nincs semmi gond, a kollégáimat is szeretem. Nekem csak a vevőkkel van gondom. Némelyik olyan bunkó és nyers vagy szándékosan megsérti az embert.
2009. szept. 17. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Létezik, és ilyenkor kell egy hosszú szabadságra elmenni. Ha lehet akkor olyan helyre, ahol te dirigálhatsz a személyzetnek, és ugráltathatod őket.

na de viccen kívül: magam is lehúztam 8 évet egy multinál, és hasonlót érzek. Az ügyfelek olyan fensőbbségesen, minden tisztelet nélkül bántak velünk, nekünk meg "ügyfélközpontúság" címén mindent be kellett nyelnünk. na de már vége, mert leépítettek. :D

2009. szept. 17. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy egy reprezentatív felmérést kapsz az agyonstresszelt mai emberek viselkedés kultúrájából - fogd fel így.

Sajnos ez van!

Én is így vagyok egyébként, ezért veszem körbe magam a magánéletben nagyon jó emberekkel.

2009. szept. 17. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

miért gondolod, hogy bárki is szándékosan sértene meg? nem lehet, hogy esetleg túl érzékeny vagy?

ha viszont gondod van azzal, hogy "szolgálni" akkor miért nem keresel egy másik munkát?

2009. szept. 17. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon megértem a kérdezőt. Én 4 évig dolgoztam a "hülyeazértnemvagyok" cégnél. Borzalmasan fárasztóak a vásárlók, türelmetlenek, lenéznek, bunkók. Persze az eladónak is udvariasnak kell lennie, de mindent egybevéve soha többé nem dolgoznék áruházban. Főleg 71 ezer Forintért nem viselném el mindezt+ a főnökök cseszegetését.

Menekülj kérdező, menj onnan ha van hová.

2009. szept. 17. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
miért ne létezhetne? az emberek alapból undorítóak. ha nem fürdenek mondjuk egy hétig, méterekről bűzlenek, ráadásul ahogy viselkednek, az is kritikán alulinak minősül az állatvilágban. :)
2009. szept. 17. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!