Stohl miről írt könyvet pontosan, és mi a gond vele?
Csak fél füllel hallom, hogy megint nyomozás van amiatt, amiket írt, meg házkutatások, de pontosan miket írt?
Valaki felvilágosítana?
oké, adj valami linket lécci!
na jó, börtönkörülmények, de mégis konkrétan mi az ellene indított eljárás tárgya ebben?
Vagy gondolom, csak megírta az igazat, aztán rá szálltak? ha így van, akkor agyrém, és tényleg az ember 25x gondolja meg, mit mer leírni, mert aztán megint a bíróságon találja magát ...
Ha ez, akkor túl nagy fantázia nem kell hozzá h miért rágtak be, hát akár a youtuben is lehet épp elég videot találni arról, h a magyar börtönökben mi zajlik, csak persze más kérdés a bizonyítás, pontosabban ez már eleve is képtelenség.
Mondjuk én egy olyat láttam, ahol fiatalkorúak nyilatkoznak arról, h úgy agyonverték őket a börtönőrök h pl egy hétig véreset pisilt, és hasonló nyalánkságok, aztán még sincs semmi következménye. ez egy ilyen ország ...
Ez a gond itt, ha valaki le meri írni a valóságot, abból baj lesz. ez vajon mikor változik már végre???
nos látod? ....
te még természetesnek is veszed h "hogy bánnak vele" ... ez itt a gond! hát hajrá magyarország, irány a hátra!
na most az a bizonyos feljelentés, tudod jól h nálunk éppen az áll meg, amiről éppen akarják, h megálljon ... ennyi kb.
Kedves Kérdező! Nem kell oda bekerülni, és akkor nm fognak "úgy" bánni vele!
Amúgy én is visszaküldeném egy kis tapasztalatszerzésre, mert gusztustalan, hogy ebből akar pénzt csinálni!
tessék olvasgasd, ha ekkora rajongó vagy!
ja értem, szal tök evidens így a 2013-as EU-ban, h agyon verik a delikvenst és tök mindegy, mert a kutyát nem érdekli ... aha, teljesen érthető felfogás. ez a baj ezzel az országgal, tele van ilyen agyalágyultakkal, már bocs, és akkor ugye nemzetközi emberjogi egyezményeket már ne is említsek ...
egyébként nem vagyok én semmilyen Stohl-rajongó, de azért megálljon a menet, egy ilyen húzásért minimum hatalmas botránynak kéne lennie egy normális helyen, hát nálunk meg "elmegy". csak mert csak. hogy mikor fog ez a jól berögzött original magyar idiotizmus javulni akár egy cseppet is? háááát nem tudom, nem sok esélyt látok.
na végre, tudsz te értelmesen is írni ....
Hát igen, ez a durva, h természetesen pont azért mernek igazából BÁRMIT megtenni, mert egy ilyen helyen tökéletesen bizonyíthatatlan minden. tehát ha naponta véresre verik, és utána 10 börtönőr állítja, hogy rácsapódott az ajtó, akkor az lesz az "igazság" és kész, lezárva.
Nos inkább erre az áldatlan állapotra kéne vmit kitalálni, mert azt te is belátod, h ez így nagyon nem okés. Ötletem nekem sincs, hiszen pont a jellegéből fakadóan nem lehet ezeket a dolgokat bizonyítani, na de ez nem azt jelenti, hogy emiatt aztán bármit meg is tehetnek.
Ezt a vonalat követve, akkor ha kirámolják a lakásodat, de nem tudod bizonyítani, hogy kik voltak és hogy tényleg kirámolták, nem pedig te csináltad, akkor ne is tegyél feljelentést, hiszen lecsuknak hamis vád és a hatóság félrevezetése miatt. Ez nem durva szted?
Akkor találjanak ki vmit a bizonyíthatóságra! Tudom is én, szereljenek kamerát mindenhova, és legyenek kötelesek megőrizni 50 évig a felvételeket! Hátha csökken a visszaélések száma! Más ötletem nekem sincs.
Na de egy a lényeg: csak mert eleve is képtelenség vmit bizonyítani, az még nem azt jelenti h nem történt meg !! nincs igazam ?
Vagy esetleg van ötleted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!