Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megtalálták Szabolcsik Andreát...

Megtalálták Szabolcsik Andreát, szerintetek mi történt vele? Korábbi kérdés lent.

Figyelt kérdés

[link]

--------------------------------------------------------

Szabolcsik Andrea - Vajon vele is az lesz, mint Bándy Katával? Meddig tűrjük még?

[link]

Borzalmas ez az egész!!! Hogy ilyen megtörténhet. Megy haza iskolából, mint minden nap és akkor egy napon nem ér többé haza..

2013. márc. 19. 20:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%
13-as, pl. Szita Bencét nem cigány ölte meg.
2013. márc. 19. 23:11
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Tisztelt egybegyűltek.Akik követték a facebookon a hivatalos,család által kiírtakat,a keresés előrehaladtát,majd a sajnálatos bejelentést,hogy a kislány meghalt,azok tudják:

Semmilye nem hiányzott,és ezt édesapja nyilatkozta,ő azonosította a lánya holttestét.A telefonjától kezdve,a pénztárcája az iratai mindene megvolt,nem rabolták ki.A kabátról a család által hivatalosított oldalon kabátról nem is esik szó,de hát a bulvár mindent jobban tud.Szemtanúk elmondása szerint,látták,még a lányt a hídnál,hogy valakivel telefonált.A család elmondása szerint,és a barátok által is kijelenthető,hogy nagyon visszahúzódó,félénk lány volt,aki nem egyszer hangoztatta,hogy jobb lenne ha meghalna.

Nagy valószínüséggel öngyilkos lett,mivel idegen kezűségre nincsen semmiféle nyom.Se kirabolás,se testi csonkítás,megerőszakolás nem történt.

A bulvár mindig szenzációt kreál mindenből,abból is aminek még a negyede sem igaz,ezért hívják bulvárnak.Ezáltal a sok nép megveszi a sok példányt,sok-sok pénzért,és így a kör sosem zárul be.Mert egy ht múlva jön a következő hír,hogy Elvis Preslí nem is halt meg,csak tetteti,hogy nyugodtan élhesse nyugdíja éveit.Röviden ennyi a válaszom.Hivatalosított híreket kellene olvasni,nem a szennylapok hülyeségeit.

2013. márc. 20. 11:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Elvis Presley
2013. márc. 20. 11:42
 14/17 anonim ***** válasza:
30%

Emlékeztek arra a francia lányra, aki Pesten tűnt el, aztán megtalálták a testét a Dunában?

Na, róla is azt mondták, hogy öngyilkos lett. A táskájában, amit megtaláltak a hídnál, szintén minden hiánytalanul megvolt.

Aztán kiderült majd' fél évvel később, hogy az az olasz fickó ölte meg, aki bevitte az őrsre a táskát.

Szóval olyan igénytelen, fatális hibákkal teli munkát, mint amit akkor végzett a rendőrség, hát annak alapján én nem adok hitelt a közlémenyüknek a mostani esetet illetően.

Az meg köztudott, hogy itt Borsodban nagyon rossz a felderítési arány.

2013. márc. 20. 19:20
 15/17 anonim ***** válasza:
31%
Akkor tisztelt utolsó,ha már ilyen felvilágosult vagy,miért nem állsz neki te magd a nyomozásnak,hiszen itt Borsodban te mindent jobban tudsz.....
2013. márc. 22. 21:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Én nem végezhetem a te munkád, de te, mert többek között az én adómból kapod a fizetésed, köteles vagy normális munkát végezni. Ide tartozik a nyomozás nem félvállról kezelése is.
2013. márc. 23. 17:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Tisztel utolsó,akivel szópárbajt kezdtem.Én nem tőled kapom a fizetésem,nem is tudom ezt miért írtad,gondolom mert azt hiszed rendőr vagyok.Nem talált,sosem vállalnék be ekkora felelősséget,hát még egy nyomozói állást.

Csak nem szeretem,amikor olyan emberek,kezdenek beleszólni olyan dolgokba,amikről halvány lila fingjuk sincs.Te csak a bulvárból,és a híradóból tudsz szemezgetni,és elárulom neked,a bulvár 87%-a kacsa,vagy ferdített tartalommal bír,mivel elsődleges cél a szenzáció,és a példányszám eladás növelése.Én nem állítom,hogy nincsenek olyan rendőrségi ügyek,amiket esetleg nem a legjobb módon tettek,vagy vittek véghez,de nem a mi dolgunk,hogy ítélkezzünk,főleg ha semmilyen érintettségünk nincs az ügyben.Mivel ilyes módon,fogalmunk sincs róla,mi az igaz és mi nem.

2013. márc. 24. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!