Ismertek nagyon gazdag családokat? Miből lettek gazdagok? Hogyan élnek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 15:26
1/10 anonim válasza:
Igen, többet is. Többnyire vállalkozók, de az egyik családban az apuka valami orvosi munkájáért díjat kapott és a lánya már a fél világot bejárta 22 évesen.
2/10 anonim válasza:
Sokról tudok, egyet ismerek jobban. Ott az apuka maffiózó, anyuka nem dolgozik. 3 gyerekük van, mindent megkapnak azonnal, amit akarnak. Szép kacsalábon forgó villában élnek a város egy menő negyedében.
3/10 anonim válasza:
Szerintem az előző hozzászólónak elég lett volna annyi, hogy maffiózó családot ismer... Egyébként amikor megláttam a kérdést, egyből ez ugrott be. Az unokatesóim jobb körülmények között élnek: az egyik uncsitesóm szüleinek biciklisboltja van Gárdonyban, a másik unokatesóm apuja pedig most lett nyugdíjas. Tűzoltó volt.:)
4/10 anonim válasza:
Kettő nagyon gazdagot ismerek. Egyik zsidó család, másik pedig magánfogorvos család.
5/10 anonim válasza:
Igen, többet is. Vállalkozók, orvosok, multinál dolgoznak, de ismereknnagykövetet is. Anyukák általában háztartásbeliek. Vannak, akiknek csak 1 gyerekük van, van, akiknek 3,3, de egy 10 gyerekes családot is ismerek. Gyerekek mind magánsuliba járnak, csini, drága cuccokban, apple laptop, saját kocsi, utána persze egyetem meg külföldi nyelvtanfolyamok, csereprogramok.
7/10 anonim válasza:
Kettőt ismerek. Az egyik bróker. A másik vállalkozó, huszonvalahány alkalmazottal. Az alkalmazottak 10-12 órákat dolgoznak neki 100-110 ezerért, ők meg több millát kaszálnak havonta.
8/10 anonim válasza:
Igen es mi is azok vagyunk. Földművesek vagyunk, a felmenőim is azok voltak. Szolidan élünk, de én pl. sokat utazok.
9/10 nikolett urban válasza:
Igen ,megamat !
Kiskorom ota barmit megkapok amit akarok, német o. van cégünk :D
10/10 anonim válasza:
régi de le rom őhm kökemény munkával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!