Mit gondoltok az emokról?
Én goth vagyok, nem a legfiatalabbak közül.
Tőlem elférnek az emók, nemigen találkozok velük, mert ők egy más korosztály, 14-16 körüliek.
Nem értem a rockerek közt dívó emó-gyűlöletet. Rockerek.hu-n az "utál" rovatban legalább minden 2. profilban ott szerepelnek az emók. Nekem aztán olyan mindegy, hogy más mit csinál - persze amíg ő sem háborgatja az én köreimet.
Gondolom, az emókkal kapcsolatban is ez inkább sztereotípia, de az erek vagdalását hülyeségnek tartom. A nyavalygás idegesít - ha a saját baráti körömben találkozok vele. Mármint nyilván nem az a bajom, ha valakinek problémája van, hanem attól a típustól megyek falnak, aki nem hagyja, hogy megvigasztalják, mert hogy neki úgyis szar. Az emó állítólag ilyen, de mondom, én személyesen nem ismerek emót.
Egy egyszerű divatirányzat. Inkább emo, mint plázap*csa, azok rosszabbak:S
Tőlem elférnek, vannak emo barátaim, elég sok, tőlük sok mindent hallok a stílusról, nem lenne vele semmi baj, ha nem lenne annyi pózer (de azok meg vannak mindenhol).
Előbb-utóbb úgyis kinövik, addig meg hadd élvezzék...
Másodikon már kezdtem meglepődni, mer általában azért nem szeretik őket mert az összelopkodott stílusuk miatt sokakat összekevernek velük. Gothos színvilág, esetleg smink, deszkás cipők, pepita ska-s cuccok, ilyesmikre gondolok. De látom ez azért csak fáj neki is :)
Amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz, úgy gondolom most ez a divat, máskor majd más lesz. Abszolút nincs kapcsolatom a korosztállyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!