Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon gáz meztelennek lenni...

Nagyon gáz meztelennek lenni 18-19 évesen a másik nem előtt?

Figyelt kérdés
Semmi sex, csak koleszban volt erre példa (egy srác volt meztelen kényszerből lányok előtt), és nagyon érdekelne, hogy most szétégte az arcát szegény vagy szerintetek ez attól függ mennyire szégyenlős? Van aki abszolút nem? Végül is éppen a nudi strandokra gondoltam, hát ők biztos nem. Szerintetek? Fiúk és lányok válasza is érdekelne, mit szólnátok egy meztelen fiúhoz ott hirtelen a szobában.
2009. szept. 15. 07:49
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
jah, koleszosok válaszát külön köszönöm!
2009. szept. 15. 08:07
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Ez attól függ, hogyan fogja fel. Ha ez őt magát feszélyezi, akkor gáz, ha viszont természetesnek fogja fel, akkor nem.
2009. szept. 15. 08:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz.
2009. szept. 15. 08:25
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem az sem mindegy, hogy milyen okból volt meztelen, mert ugye nem mindegy, hogy neki az a helyzet megalázó volt-e vagy ő akarta. Hát én laktam koliban, de azért a lányok vagy a fiúk nem meztelenkedtek nagyon egymás előtt. Ha jött valaki, kopogott, sosem volt ebből probléma. Az a srác ha nem akart meztelenül mutatkozni, biztos, hogy égett, persze. Mindenki más, mindenkinek máshol van a határ azért.
2009. szept. 15. 08:25
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Nem gond, ahol sok ember lakik együtt előfordul.

Előfordhat máskor is, hogy többek előtt kell átöltözni, zuhanyozni, engem soha nem zavart.

2009. szept. 15. 08:29
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

Engem nagyon nem érdekelne, nincs rossz testem, nem szégyenlem magam.

Amúgy jók a meglátásaid, ez totál egyénfüggő.

2009. szept. 15. 09:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Nehéz röviden, de kb annyi volt, hogy egy srácot direkt szivatásból becibáltak a lányok szobájába meztelenül, és nem engedték el. Emiatt nyilván égett, csak nemtom egy fiúnak mennyire égőbb a meztelenség lányok előtt mint lányoknak esetleg fiúk előtt, ez nyilvánvaló sztem. Lehet h tett rá magasról, de lehet h meghalt a szégynetől, na ezt nemtom.
2009. szept. 15. 10:02
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát nemtom, akkor nálunk azért lazábbak a srácok, mert pl vanegy, aki meg tesz rá de nagyon magasról, és az hagyján h egy szál semmiben megy tusolni, de a szobában is általában ruha nélkül van, és baromira nem érdekli, ha bemegy egy lány, simán elbeszélget vele .... észre se veszi. Szal benne egy cseppnyi szégyenlősség sincs, de nem tudom más ezt hogyan látja.
2009. szept. 15. 10:05
 9/14 A kérdező kommentje:
A koedukált tusolókról már nem is beszélek, az kész vicc, aztán van aki bevállalja, van aki viszont inkább lemegy egy szintet. Izgi nagyon, de tény ami tény, én is tusoltam már együtt srácokkal, és senki nem nagyon izgatta magát.
2009. szept. 15. 10:06
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

Voltam szégyellős és voltam kollégista is. Azóta nagyjából mindkettőt kinőttem.

Ha a szégyellős korszakomban történik ez velem, tuti elsüllyedek. (Nem leszek öngyilkos, de átmegyek másik koliba.)

Amit a másik srácról írsz, azért nem mérvadó, mert ő teljesen önként (sőt, ha jól értem "dalolva") meztelen. ;)

Szerintem nem gáz, (mai énem mondja, 41 éves vagyok) :P de annak a srácnak nagyon megalázó lehetett, ha Ő úgy fogta fel. :(

2009. szept. 15. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!