Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem akar már senki...

Miért nem akar már senki találkozni facebookon kívül? Honnan gyűjtsek új barátokat?

Figyelt kérdés

Régebbi barátaim állandóan csak fbon akarnak dumálni, rám írnak, hogy hogy vagyok, mi a helyzet, de nekem annyira nincs kedvem chatelgetni senkivel, ebből nem lesznek közös élmények, nézni az üres betűket.. AZ összes közeli barátom ilyen kb, nincs kedvük bulizni, se semmit. Már nagyon el vagyok keseredve, honnan gyűjthetnék barátokat?

19/L

2013. márc. 13. 19:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
velem is ez van nyugi
2013. márc. 13. 20:10
 12/19 anonim ***** válasza:
akkor tör ki belőlem a nevetés, ha valaki ott lakik ahol én :)
2013. márc. 13. 20:13
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ha ismerőst találok :)

Egy barátnőm felismertem a bizonyos termék-imádatáról, egy ismerősöm haverja pedig alá is írta a nickjével. Itt egész okos dolgokat mondott (próbált mondani), sokat írt és tulajdonképpen értelmesen szólt hozzá, élőben viszont egy füves-alkesz visszahúzódó csúnyácska srác, aki a a haverjain kívül mással szóba se nagyon áll, akkor is csak pár szót mond és szerintem furának tűnik. Itt viszont jót beszélgettem vele anélkül, hogy tudta volna, ki vagyok. Azóta se tudja, de már nem is szoktam találkozni vele, itt is rég láttam.

2013. márc. 13. 20:21
 14/19 anonim ***** válasza:
hát ez jó :) még a világhálón ennyi ember közül is ismerőssel futsz össze :)
2013. márc. 13. 20:24
 15/19 anonim ***** válasza:

"Honnan gyűjtsek új barátokat?"

Ahol sokan vannak. :)

Járj utána hol lesz a közeledben valamilyen rendezvény, buli, tárlat, kiállítás, ülj be egyedül a moziba, pub-a, az érdeklődési körödnek megfelelően. Ha még tanuló vagy, akkor az iskolából. Munkahelyen már nem igen lehet barátkozni, csak kollégák vagytok, az 5 lépés távolságot betartva.

F. B.-os kapcsolattartás egy felszínes és képmutató. Az igaz barát személyesen is kíváncsi rád nem csak betűk formájában. Ilyenkor derül ki, mennyire volt barát.

26F

2013. márc. 13. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Erre van egy egyszerű megoldás írjátok le a várost ahol éltek azt kész.

Kérdező ha van amit szeretsz meny egyedül találsz ott is embereket akikkel összebarátkozhatsz.

18/F

2013. márc. 13. 21:43
 17/19 Márciuska ***** válasza:
Barátkozz olyanokkal, akik hajlandók kimozdulni! Vagy próbáld felcsigázni a többiek érdeklődését! Ha eléggé őszintén és szívből lekesedsz valamiért, előbb-utóbb csak megirigylik, és veled mennek, nem? Menj színházba, moziba, kirándulni, akár egyedül is, aztán mutogasd meg a fotóidat, és látsszon rajtad, mennyire élvezted! Ezernyi fesztivál van az országban, szinte nem is tudok mindegyikre elmenni, ami érdekel. (lásd www.fesztivalkaluz.hu, itthon.hu, iranymagyarorszag.hu, és a többi rendezvényes oldal). Vannak még olyanok, mint te!!! Csak meg kell őket találni! Ha van valami hobbid, menj el olyan rendezvényekre! (pl. vasútmodellezők modellkiállításra meg modellbörzékre járnak, biztos a te körödnek is vannak rendezvényei). De nagyon sok emberrel ismerkedtem meg pl. társasutazásokon. A kalandozástravel például szervez egynapos vagy kétnapos olcsó belföldi programokat is. Vannak turistaegyesületek az országban, ahová csatlakozva kellemes csapatban járhatsz kirándulni, igazán jó és egészséges szórakozás. (Nézz utána a Magyar Természetbarát Szövetségen keresztül). Aki meg csak interneten hajlandó szóba állni veled, azt hagyd a fenébe! Nem igaz, hogy nem bírná felemelni a hátsóját, és legalább egy cukrászdába beülni veled beszélgetni vagy együtt elmenni vásárolni vagy turkálni egy bolhapiacon vagy kézművesvásárban!
2013. márc. 14. 09:48
 18/19 anonim ***** válasza:
ki jön velem a bolhapiacra? :D
2013. márc. 14. 10:13
 19/19 anonim válasza:
ismerős a helyzet. Hol laksz kedves kérdező? :)
2013. márc. 14. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!