Miért nem akar már senki találkozni facebookon kívül? Honnan gyűjtsek új barátokat?
Régebbi barátaim állandóan csak fbon akarnak dumálni, rám írnak, hogy hogy vagyok, mi a helyzet, de nekem annyira nincs kedvem chatelgetni senkivel, ebből nem lesznek közös élmények, nézni az üres betűket.. AZ összes közeli barátom ilyen kb, nincs kedvük bulizni, se semmit. Már nagyon el vagyok keseredve, honnan gyűjthetnék barátokat?
19/L
Vagy ha ismerőst találok :)
Egy barátnőm felismertem a bizonyos termék-imádatáról, egy ismerősöm haverja pedig alá is írta a nickjével. Itt egész okos dolgokat mondott (próbált mondani), sokat írt és tulajdonképpen értelmesen szólt hozzá, élőben viszont egy füves-alkesz visszahúzódó csúnyácska srác, aki a a haverjain kívül mással szóba se nagyon áll, akkor is csak pár szót mond és szerintem furának tűnik. Itt viszont jót beszélgettem vele anélkül, hogy tudta volna, ki vagyok. Azóta se tudja, de már nem is szoktam találkozni vele, itt is rég láttam.
"Honnan gyűjtsek új barátokat?"
Ahol sokan vannak. :)
Járj utána hol lesz a közeledben valamilyen rendezvény, buli, tárlat, kiállítás, ülj be egyedül a moziba, pub-a, az érdeklődési körödnek megfelelően. Ha még tanuló vagy, akkor az iskolából. Munkahelyen már nem igen lehet barátkozni, csak kollégák vagytok, az 5 lépés távolságot betartva.
F. B.-os kapcsolattartás egy felszínes és képmutató. Az igaz barát személyesen is kíváncsi rád nem csak betűk formájában. Ilyenkor derül ki, mennyire volt barát.
26F
Erre van egy egyszerű megoldás írjátok le a várost ahol éltek azt kész.
Kérdező ha van amit szeretsz meny egyedül találsz ott is embereket akikkel összebarátkozhatsz.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!