Általában mennyibe kerül egy szalagavató?
szia!
Nekünk 3 év olyan 60-70e ft körül volt, valahol. Lista szerűen amire emlékszek:
Terem bérlet:10e
Öltöny: 25e
Táncpartnerem ruhája: 15e /mivel nálunk kevés volt a lány így külsősök közül kellet felkérni párnak valakit, és így természetesen az ő ruhájukat is ki kellet fizetni. /
Tánctanár: 5e
Egyéb dolgok min 10e de inkább több.
Ezek a kötelező dolgok, ezen felül még nyilván ott volt a szalagavató utáni buli ott is ki ki vérmérséklete szerint fogyaszt, de 5-10e ott is simán elehet verni. Valamint a család megvendégelése, esetleges vidékiek elszállásolása stb. esetleg Úgy hogy a 70e Ft körül biztosan lehet számolni a dolgokkal. De én inkább egy 100as körül tennék félre max megmarad, aztán jó lesz karácsonykor.
Üdv,
Attila
Nekem messze nem volt ennyi, csak 16ezer(ruha) + vacsora minden személynek (rajtam kívül 2-en, fejenként kb 3ezer)
Szal mi kijöttünk olcsón... Igaz, én csak osztálytáncban voltam benne, nem keringőztem...
22/L
És mi van akkor, ha egy szülőnek nincsen momentán 100ezer Ft-ja a szalagavatóra?!... 8-o
Ja, és akkor még nincs sehol a ballagás, bankett, tablókép...
Vagy erre minden szülő személyikölcsönt szokott felvenni és 15 évig törleszti???... 8-[]
Nálunk nem volt vacsora. Csak a ruhák és a tánctanítás merültek fel költségként. Árakra nem emlékszem, de mindegy is, mert 2000-ben volt a szalagavatóm.
Továbbá mindenki 2 db ingyenes belépőt kapott, tehát ha kettőnél több vendéget akart hívni az ember, akkor az ő belépőjüket is ki kellett fizetni.
Aki kérdezi hogy mi van ha nincs pénz:
Nagyon egyszerű nekem speciel a szüleim egy ft-se adtak a mert dolgoztam és félre volt téve erre is a ballagásra is pénzem. Ja és nem 25 évesen érettségiztem mi ellőt valaki kitalálja. Nem csak bulizni kellet volna a gyereknek járni ha nem kicsit dolgozni is és hogy ha nem is tud félre tenni a teljes összeget, de a felét lazán....
Továbbá meg ha nem tudja kifizetni sehogy akkor így járt a gyerek nem táncol nem bérel ruhát max az öltöny / kosztüm aztán helló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!