Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek, ha izgalmas...

Mihez kezdjek, ha izgalmas történeteket tudok írni, fogalmazni?

Figyelt kérdés
17 vagyok, középiskola angol szakán vagyok. A suliban csak néha kell írnunk történeteket-bármilyen témában-ezért nem tudom megmutatni amit szerintem tudok. 9. osztályban olyan egyszerű témában, mint a téli szünet, kellett írni egy 2 oldalas fogalmazást. Igazából nagy a fantáziám, elég szórakozott voltam, amikor megírtam a leckét, de 4 db 5-öst kaptam rá és az irodalom tanár mindenkinek mutatta elolvasta a történetet. Most 11.ben megint írtam 10 perc alatt egy olyat, amit az olasz tanár kinyomtatott és eltette, mert ez egyedi, azt mondta. Szeretem a filmeket, szeretnék könyvet írni, viszont ahhoz még nem vagyok elég képzett. Szeretnék forgatókönyveket írni, vagy könyvet, amit mindenki ismer és tudja a történetét, akár filmre is vihető. Megvan hozzá a tehetségem. Mihez kezdjek? Mit tegyek?

2013. márc. 11. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
írj könyvet, nem tudom ez miért kérdés :D utána meg juttasd el kiadókhoz stb.. próba szerencse. vagy tegyél közzé kisebb novellákat először a neten valahol, hogy meglásd tényleg annyira jó vagy-e
2013. márc. 11. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

www.karcolat.hu

De általában nagyot csalódnak, akik jónak érzik magukat, aztán kiderül, hogy mégsem.

2013. márc. 12. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Írjál, b.meg! :)

Komolyan, jobbat nem tudok mondani. Nem vagy elég képzett, hát az leszel, ha írsz és olvasol. Mindegy, hogy mit, ami eszedbe jut, amihez kedved van. Ha viszont úgy gondolod, hogy jól sikerült, megmutathatod a tanárodnak (aki négy 5-öst ad és kinyomtatva elteszi, az biztosan mást is szívesen olvas tőled), vagy akiket érdekel. De ne azért írd, hogy filmre vigyék, ne azért írd, hogy híres legyél, ezek ugyanis javarészt nem tőled függő dolgok. Ha ezt tűzöd ki célul, akkor az olvasók elvárásit lesed, és könnyen elveszted az egyéniségedet, miközben nem is biztos, hogy felkapott leszel.

A dicsfény elvakít, tudni kell átlátni rajta. A műved legyen az első, ne saját magad.

2013. márc. 12. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!