Mit tegyek most? SOS!

Figyelt kérdés
Emo lettem de feeling emo.Az az hogy nemnéz ki úgy csak belsőleg.De a volt legjobb barátnőm nem akar elfogadni és tett egy olyan megjegyzést ami nagyon rosszul esett.Amiért fel is pofozom.Lehet hogy csak az emo barátaim fogják elfogadni hogy ilyen vagyok...és a többiek?
2009. szept. 14. 14:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
csaj vok de ne zavarjon.és a hard emo meg a feeling emo 2 külön dolog nemkéne keverni.mert a hard emo öngyilkos ritka esetbe.
2009. szept. 16. 15:40
 12/18 anonim ***** válasza:
BUTA VAGY! Attól, hogy esetleg húde szar korszakodat éled (pl: szomorú vagy, mert elkezdődött a suli, anyuék nem vették meg a legújabb divatos cuccot...), attól még nem vagy emo... :D Ez az emo dolog olyan vicces. Azt hittem, hogy egy év lesz a mandátuma, de még mindig itt van, még mindig kapaszkodik! Ojjééé. Ez olyan nagyszerű. De nem baj, majd kinövitek! Menőbb lazának lenni, mint depisnek, ha már választani akarsz, válaszd azt!
2009. szept. 16. 16:50
 13/18 anonim ***** válasza:
nem válaszoltál a kérdésemre, h mi az az EMO, mi az a fíííling emó meg a többi?
2009. szept. 16. 16:56
 14/18 A kérdező kommentje:

most írjam le mi az emo?dejó..

sokan azt hiszik h depisek meg érvagdosósok de ez csak egy hülye cimke amit rájuk ragasztottak.teljesen mások.több irányzata van nem lehet pontosan meghatározni.egy zenei stílus egy életérzés.de ott a google az jobban elmagyarázza.és a feeling emo az h csak belül emo.külsőleg nem az.nem festi magát,nem öltözik úgy stb ennek okai:fél felvállalni h emo,nem enegdik neki,fél h bántják mert emo,nincs lehetőség rá

2009. szept. 16. 18:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Jaj, nem zavar, ha lány vagy. Most a lezbi téma is tök menőőő. Szóval akkor csak szólj, ha a barátod kidob, nekem még mindíg bejössz. Édi vagy!!!444négy

A cukimuki 13 éves emolányka

2009. szept. 18. 21:27
 16/18 A kérdező kommentje:
hát tuti nem vagy emo csak egy agyatlan hüje gyerek akinek fogalma sincs semmiről!divat emo vagy azokat ki nem állhatom.és nemvok lezbi
2009. szept. 19. 09:42
 17/18 anonim ***** válasza:

1: A hülye elipszilponoslyé, kislány!

2: Nincs olyan, aki ne divatból lenne emo. Az emo divatos, hát egy nap arra keltek, hogy azok vagytok.

3: Mondom, ne agonizálj a dologon, egy, maximum két év és kinövöd ezt a hülyegéget:

4: Az emo nem stílus, nem életérzés, csupán buta tizenpáréves kisgyerekek játékszere, hogy menők legyenek.

2009. szept. 20. 20:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát te b*szott hülye vagy ha tényleg nem tűnt fel, hogy bekamuztam a 13 éves emos kislányt.

Tudod mit? Légyszi mégis inkább az öngyilkos emo """stílust""" válaszd! Az eszed már megvan hozzá!

2009. szept. 20. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!