Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valakinek írok facen mikor be...

Valakinek írok facen mikor be van jelentkezve de nem kapja meg. Ez mi lehet?

Figyelt kérdés
És napok óta ez van

2013. márc. 10. 23:12
 1/7 zabmester ***** válasza:

Na, most legalább kiderül, hogy nem csak nálam vannak hibák!

Amúgy nálam meg az van (többek közt), hogy nem kapom meg, ha írnak nekem :D És ugyanígy, napok óta.

Valamit újítanak most, ilyenkor szoktak hibák lenni. Nálam speciel nem csak ez van, de a hozzászólásokat sem látom sehol. Pl. van pár sulis csoportunk, az összes poszt olyan, mintha senki nem szólt volna hozzá egyikhez sem, pedig tudom, hogy ott vannak a kommentek. Marhára idegesítő. De mint már említettem, az üzeneteimet sem kapom meg. Megjelenik az üzeneteknél az a piros egyes, de ha rákattintok, nem történik semmi, nem is tudok belépni az üzenetekhez.

2013. márc. 11. 08:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez most egy kicsit megnyugtatott. Már kb kétségbe vagyok esve, beszélnem kéne valakivel de már ez van 3 napja, a számát meg nem kértem el az illetőnek :( esetleg írnál ide hogy ha már neked megjavult?
2013. márc. 11. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez nem hiba.

Pl fenn vagyok, és rám ír egy ismerős. Addig nemírja a rendszer, hogy láttam, amíg bele nem kattintok az üzenetbe. Gondolom szándékosan nem nézi meg, mert nincs kedve visszaírni. Én is szoktam ilyet csinálni chatnél, látom hogy mit írt, de direkt nem kattintok bele, mert akkor joggal várja a választ. De ha meg sem nézem nincs ilyen gond :D

2013. márc. 11. 12:14
 4/7 zabmester ***** válasza:
Ha megjavul, majd írok ide, de szerintem ez eltart még egy ideig :/
2013. márc. 11. 14:32
 5/7 A kérdező kommentje:

#2 ez sem elképzelhetetlen.

#3 köszi.

2013. márc. 11. 17:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Most már jó :P
2013. márc. 11. 22:03
 7/7 zabmester ***** válasza:
Na, most már nálam is :D
2013. márc. 12. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!