Ha annyi ember tudja, hogy a facebook ocsmány, miért töltenek ott órákat naponta?
Figyelt kérdés
Mindennap valami poszt, új profilkép hetente, stb. Múlt hete töröltem magam:) nem mondom hogy boldogabb ember lettem, de megvagyok nélküle remekül.2013. márc. 8. 16:14
1/10 anonim válasza:
ezt a facebookon kérdezd meg. vagy ha már nem vagy tag, akkor facebook függőtől.én nem vagyok az, hetente egyszer ha ránézek... :D
2/10 A kérdező kommentje:
kérdeztem már, értelmes választ nem kaptam :D
2013. márc. 8. 16:39
3/10 anonim válasza:
Nem bírják abbahagyni! Odaragadnak!!! Annyira érdekes olvasni, hogy ki mikor mekkorát fingott!
4/10 anonim válasza:
A kérdés nonszensz.Az annyi ember azért tölt ott órákat mert nem tartja ocsmánynak a fb.-t. Akik szerint pedig az az nem tölt ott egy percet sem nemhogy órákat.Tehát akkor hogy is van ez a kérdés?Mire is vagy kiváncsi??
5/10 A kérdező kommentje:
annyira nem nonszensz. 17 éves vagyok, és az osztályomban az emberek 90%-a mondja, mennyire szar, utálja. hogy egy képmutató világ hülye barmokkal. mégis, folyton ott van a teló a kezükben és a mobil face-t nyomkodják, aggódnak ha 50 helyett "csak" 20 lájkot kapott egy képük, satöbbi...
2013. márc. 8. 16:50
6/10 anonim válasza:
Azért, mert így minden nap meg tudnak győződni róla, hogy mennyire szar :)
7/10 anonim válasza:
Én normális emberekre gondoltam,és nem agyament tinikre.Ez pont olyan mintha valaki azt mondaná jajj de fáj ha seggberúgnak,mégis odatartják a seggüket ,hogy tessék parancsolni rúgjál bele.Eszem megáll !
8/10 anonim válasza:
Már lassan az is menő lesz, ha nem szeretik a facebookot, szóval... az ilyen kijelentésekre nem nagyon adok :D
Bár én magát a Facebookot jó ötletnek tartom, és messze lakó barátaimmal szívesen tartom rajta a kapcsolatot, a csoportok is nagyon hasznosak a számomra, illetve ha kijön valami általam kedvelt dologgal kapcsolatban infó. A Facebook, az internet csak egy eszköz, az emberen múlik, hogyan használja fel :)
9/10 A kérdező kommentje:
egyébként ez igaz:) a csoportok miatt én is szeretem, meg bárkit elérek azonnal. csak a sok idióta rontja el, aki még azt is kiírja, hogy 12:45-kor milyet böfögött.
2013. márc. 12. 16:09
10/10 anonim válasza:
Mert valaki értelmeset is talál rajta attól,hogy ocsmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!