Miért nem csukják be egyes fiatalok a szájukat? Nagyon csúnya.
Figyelt kérdés
Még időseknél nem is láttam,csak bambább fiataloknál,lányoknál és fiúknál egyaránt.
Arról beszélek,amikor résnyire nyitva van a szája,foga kint (és nem,nem ott veszi a levegőt,mert ez jellegzetes szájtartás: alsó állkapcs hanyagul laza,de csak résnyire. Akik nem kapnak levegőt,nagyobbra nyitják.). Soknak már természetellenes lenne,ha be kéne csukni. Miért jó ez? Divat?
Többeken látom,hogy akkor csinálják ezt,ha elbambulnak,ami egy perc alatt megtörténhet,egyik pillanatban még beszél,másik pillanatban már tátja is el a száját,a szemei meg kifejezéstelenek lesznek.
Ez a szájtátós dili szexi vagy más az oka?
2013. márc. 7. 19:15
1/6 anonim válasza:
Mert nekik igy jo, akkor is ha ez neked nem tetszik. Eljen a szabadsag.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Kristen Stewart a nyitott száj legnagyobb képviselője.
4/6 anonim válasza:
Én azért tartom nyitva a szám, mert porallergiám van és nem kapok az orromon levegőt.
5/6 anonim válasza:
Divat? Szerintem ez nem tudatos; próbálj meg egy napot így eltölteni, abban a pillanatban, hogy a figyelmed középpontjából kikerül, hogy nyitva tartod a szádat, be fog csukódni. Ahhoz, hogy ezt valaki kialakítsa, szerintem nagyon komoly odafigyelésre és gyakorlatra lenne szükség, és ez az, amire manapság senkinek sincs se ideje se kedve (legyen szó akármilyen célról).
6/6 anonim válasza:
Mivel a "tvájlájt" film szexi(nek titulált) főhősnője a több órás filmekben végig nyitva tartotta a száját, a fiatal korosztályból sokakban az a téves kép alakult ki, hogy ez jó és követendő. Pedig csak az az oka, hogy a csaj pollenallergiás, és a forgatás közben be volt dugulva az orra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!