Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha nincs faceboo...

Miért baj az, ha nincs facebookom?

Figyelt kérdés
szóval.. már mindenki ott lóg ott ismerkedik stb. de engem egyáltalán nem vonz, és amikor megkérdezik hogy van e fb-m, és mondom hogy nincs, kb úgy néznek rám.. mintha valami hatalmas hibát követtem volna el.
2013. márc. 6. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
36%
A Facebook egy kommunikációs csatorna, mint pl. a telefon, az e-mail, vagy a beszéd. Ha nem élsz vele, annyival kevesebb vagy. Nem mindenki használja arcoskodásra, és egyáltalán nem társkereső. Semmi bajod nem lesz tőle, de ahogy halad előre a világ, egyre jobban fogod érezni a hiányát. A Facebook nem jó, vagy rossz, egyszerűen csak olyan, mint az ismerőseid.
2013. márc. 8. 05:52
 12/12 anonim válasza:
100%
Nekem az a fura, hogy még nem csengett le ez a hype. :)
2013. júl. 19. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!