Nagy hátrány az, ha valaki félig roma? Ti hogy álltok hozzájuk?
Én az vagyok,apám roma,de anyukám magyar. Apám már nem él velünk(20év után váltak el!) ,szerencsére fehér bőrü vagyok és a nevem sem romás!Kitűnő tanuló vagyok,középfoku nyelvvizsgára készülök,nem iszok/cigizek ,stb. Én egyáltalán nem kedvelem a romákat,nagy ívben el is kerülöm őket, és a származásom is zavar!
Ezek ellenére is,ha mondjuk megtudnátok,hogy félig roma vagyok,lenéznétek/elkerülnétek?!
(14/L)
Dehogy néznélek le:)
Én azokat nem szeretem, akik jelentéktelen marhaságokat néznek és nem a belsőt. Aki téveszméket és szánalmas faj elméleteket gyártanak....
Természetesen a külsőségek is árulkodhatóak lehetnek (pl. mennyire vagy ápolt stb.). Meg egy párkapcsolatba is lehet jelentősége.
De azért, mert van benned roma vér, még lehetsz kívül-belül gyönyörű:)
Szóval ne aggódj! Szeretünk;)
Nem.
Nekem van 1 nagyon kedves ismerősöm aki szintén félig roma , nagyon rendes , dolgos ,és ő és családja is, és gyűlölik ezeket a putris cigányokat.
Nem zavarna. Nem a szármozás a lényeg hanem a gondolkodás.
Ne zavarjon, hiszen akkor a lényedet is megtagadott.
Magyar temperamentumú gondolkozás a lényeg, amivel szerintem rendelkezel.
Amíg nincsenek tipikusan cigó szokásaid (hangoskodsz, kötekedsz), tanulsz, dolgozol, valaki akarsz lenni, addig nincs gond.
Nekem volt egy olyan osztálytársam, aki full magyar volt, de elcigányosodott, a bakja is cigó, azokkal veszi körül magát, és úgy is viselkedik, trehány, hangoskodó...stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!