Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért olyan szépek az ázsiaiak?

Miért olyan szépek az ázsiaiak?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy csak én vagyok így vele, de szerintem az ázsiaiak nagyon szépek. Perzse ott is láttam csúnyát, de ált. szépek a lányok. Legalábbis, nekem jobban tetszenek, mint nagyrészt az európaiak. Csak azért tetszenek, mert "ritkák", keveset látok itthon? Mások szerint is szépek?
2009. szept. 11. 23:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Sztem gnomok.Persze van egy ket babaarcu de a tobbi nyomi.
2009. szept. 11. 23:07
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

:D nekem is pont ez jutott az eszembe,bár azt le kell szögeznem,hogy a legszebbek a japánok közülük is,a kínai,kóreai és még talán a vietnámi lányok többségének is kicsit puffadt az arca:)

Viszont nekem nincs szerencsém mert a srácok meg csúnyák:D

Amúgy nemtudom...hmmm,valószínű a kiegyensúlyozottság,a genetika és a hosszú haj teszi:D

2009. szept. 11. 23:08
 3/14 anonim ***** válasza:
2009. szept. 11. 23:09
 4/14 A kérdező kommentje:
Nekem a japánok nagyon tetszenek.. olyan aranyosak... meg szép a arcuk, a kínaiak nem anyira... a többit, vietnám meg korea nem nagyon ismerem.
2009. szept. 11. 23:12
 5/14 anonim ***** válasza:
74%
nem szépek, pár kivétellel
2009. szept. 11. 23:37
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Mert különlegesek. Vagy nem tudom, nekem az ázsiai pasik tetszenek, főleg a koreaiak. A lányokért nem vagyok annyira oda, de talán csak az idegesítő hangjuk miatt nem tetszenek. Az lerombol minden szépséget...:D
2009. szept. 11. 23:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
az ázsiai csajokat én is bökném. de ugyanúgy az afrokat is, a kerolokat, meg a fehérket is. annyi extra van az ázsiaiaknál, hogy mindnek babaarca van. semmi több. :)
2009. szept. 11. 23:52
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
szerintem csak egy pár szép közülük, a legtöbbnek olyan nyomott a feje.
2009. szept. 11. 23:53
 9/14 anonim ***** válasza:
48%
Nyomik, csak elenyésző % aki tényleg szép, mondhatni fehér holló, de azért létezik persze.
2009. szept. 12. 06:40
 10/14 anonim ***** válasza:
80%
Ázsiaiak szerint mi vagyunk egzotikusak, sőt, Napocska szerint tök egyformák vagyunk. :D
2009. szept. 12. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!