Magányos ember vagyok?
Egyáltalán tudom hogy nem kéne érdekeljen hogy most "magányos"-nak vagy "társaságinak" címkéznek fel az emberek, de mit gondoltok? Az osztályban 3-4 emberen kívül minddel beszélő viszonyban vagyok, abból kb. 10-15 a haver, a kellemes barát. Olyan általános ismerősök, akikkel még találkozom kb. havonta az 6 db, és a legjobb barátnőmmel pedig csak ritkán tudok találkozni. Általában hétvégéken találkozom a fentiek közül valamelyikkel, de nem bulizni megyünk az éjszakában, hanem csak úgy délután. Pénteken délután mindig az osztálytársaimmal vagyok, de akkor is csak pár órát mert mindig haza kell menniük már korán. De mindig én szervezem a találkozókat, ha nem ér rá senki vagy nem hívok fel senkit akkor egész hétvégén egyedül vagyok. Minden ismerősöm lány, a legtöbb fiú ismerősömmel csak köszönő, párral (4-5) beszélőviszonyban vagyok. Szeretek egyedül lenni, sokmindent csinálok egyedül, pl elmegyek fotózni, rajzolok, stb. de gyakran látom, hogy sok korombeli, meg a suliban az idősebbek, folyton járnak koncertekre, meg egymásnál összeverődnek, buliznak, ilyenek, és irigylem az életüket, én is szeretnék ilyen pezsgő, kellemes társasági életet, viszont gyakran érzem azt, hogy ha mélyponton vagyok, senki se akarna meghallgatni...
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!