Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magányos ember vagyok?

Magányos ember vagyok?

Figyelt kérdés

Egyáltalán tudom hogy nem kéne érdekeljen hogy most "magányos"-nak vagy "társaságinak" címkéznek fel az emberek, de mit gondoltok? Az osztályban 3-4 emberen kívül minddel beszélő viszonyban vagyok, abból kb. 10-15 a haver, a kellemes barát. Olyan általános ismerősök, akikkel még találkozom kb. havonta az 6 db, és a legjobb barátnőmmel pedig csak ritkán tudok találkozni. Általában hétvégéken találkozom a fentiek közül valamelyikkel, de nem bulizni megyünk az éjszakában, hanem csak úgy délután. Pénteken délután mindig az osztálytársaimmal vagyok, de akkor is csak pár órát mert mindig haza kell menniük már korán. De mindig én szervezem a találkozókat, ha nem ér rá senki vagy nem hívok fel senkit akkor egész hétvégén egyedül vagyok. Minden ismerősöm lány, a legtöbb fiú ismerősömmel csak köszönő, párral (4-5) beszélőviszonyban vagyok. Szeretek egyedül lenni, sokmindent csinálok egyedül, pl elmegyek fotózni, rajzolok, stb. de gyakran látom, hogy sok korombeli, meg a suliban az idősebbek, folyton járnak koncertekre, meg egymásnál összeverődnek, buliznak, ilyenek, és irigylem az életüket, én is szeretnék ilyen pezsgő, kellemes társasági életet, viszont gyakran érzem azt, hogy ha mélyponton vagyok, senki se akarna meghallgatni...

15L

2013. márc. 2. 18:05
 1/3 anonim válasza:
100%
hasonló vagyok én is. mindig nekem kell megszervezni mindent ha valahova akarnék menni velük. de szerencsére nekem van az osztályomba két legjobb barátom is akikkel tényleg úgy vagyok hogy akármit elmondhatok nekik és bármit megtesznek szinte értem. igaz barátok. nemtudom hogy lettünk azok de szinte mindig együtt vagyunk. én az osztályomból mindenkivel jóban vagyok. az ilyen társasági életet még én is csak most kezdtem el élni. bár koncertekre én is szeretek járni, de mostanában összebarátkoztam valakivel, és az ő hatására mostanában elmegyünk iszogatni, (és elismerem néha csak az a cél hogy leigyuk magunkat) satöbbi. ha szeretnél beszélgetni még irj privátba és beszélhetünk tényleg ha akarsz ilyenekről, nem igazán tudom mit szeretnél igazából kérdezni:))
2013. márc. 2. 18:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Van 2 barátnőm akinek elmondhatok mindent, de nagyon gyakran találkozom velük, kb. havonta és ezért azt érzem hogy nem vagyok túl fontos nekik... De ez az egész azért van, mert önértékeli gondjaim vannak, meg összevesztem azzal a lánnyal az osztályban akinek tényleg elmondhattam mindent, és most mindenért magamban kerestem a hibát, és így még az énképem is rossz és most nagyon rossz kedvem van. Próbálom elengedni az összes ilyen gátat, hogy önmagam legyek, meg hogy ne akarjak tökéletes képekre hasonlítani, de nehéz és mindig megunom, hogy mindig mindent túlgondolkodom, túllelkizek mindent és akkor makacsan próbálok megint "tökéletes" lenni, csak úgy meg nagy a stressz, mert nem felelhetek meg mindenkinek. És akkor megint jön az önértékelés, meg ilyenek...
2013. márc. 2. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy magányos ember. Nekem elég sok igazán jó barátom van néha mégis úgy érzem, senki nem hallgat meg.
2013. márc. 2. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!