Meghalt egy olyan ember akit nagyon szerettem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyon jó ismerősünk, családtagként tekintettem rá mert születésem óta jártam hozzájuk és tényleg úgy viselkedtek velem mintha az unokájuk lennék. Nagyon szerettek. A bácsi már 6 éve halott, viszont ma hívtak, hogy a néni is meghalt. Sírtam egy kicsit de mostmár nem tudok. Nagyon szarul érzem magam mert már vagy 2 éve nem voltam náluk pedig simán mehettem volna. Nem tudom miért nem mentem. Most akkor nyomoréknak érzem magam azért mert nem tudok sírni de fel se fogtam az egészet. Mit tegyek?2013. márc. 2. 11:59
1/7 anonim válasza:
Ne tegyél semmit. Gyászold meg és fogadd el. Fölösleges az önmarcangolás, el kell fogadni, hogy sajnos ez az élet rendje.
2/7 anonim válasza:
A bűntudat nem ad zabálni, ne kapaszkodj a semmibe.
3/7 anonim válasza:
Mindannyian követünk el kisebb nagyobb hibákat. Te sem vagy tökéletes. Igyekezz a jövőre gondolni és a jövöben ugy tenni a dolgaidat hogy késöbb a lehető legkevesebbet bánj.
4/7 anonim válasza:
Ha évek óta nem láttad a nénit, nem voltál rá kíváncsi, akkor most nem is hiányozhat.
Most már késő, hogy lelkiismeret furdalásod legyen, nem tehetsz semmit, előbb kellett volna meglátogatnod, amig volt kit.
5/7 anonim válasza:
4-es, te egy akkora rosszindulatú ember vagy, hogy az valami hihetetlen!!
6/7 anonim válasza:
Gyászold meg és engedd el ennél többet nem tudsz tenni. Őszinte részvétem.
7/7 anonim válasza:
5-ös, az igazsága kimondása nem rosszindulat.
Azt kérdezte mit tegyen?
Semmit! Most már semmit! Előbb kellett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!