Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Halhatatlanok Szigete?

Fujiguy kérdése:

A Halhatatlanok Szigete?

Figyelt kérdés
Még gyerekként láttam ezt a filmet, de nem emlékszem már rá, hogy magyarul e, vagy az akkoriban oly népszerű német adók egyikén, sajnos a címére nem emlékszem. Arról szól, hogy egy szigeten élnek de csak fiatal fiúk és lányok és egyikük sem idősebb 18-20 éves koruknál és nem is öregednek és nagyjából olyan mintha a paradicsomban élnének. Vannak házak meg gyülekezések ahol beszélgetnek és az egész olyan furcsán nyitott, szabad szellemű. Sokan járnak lenge ruhákban, sokszor meztelenül de valahogy az egész rendben van - ha éhesek esznek, mert mindig van étel, ha szerelmeskedni akarnak - bárhol megteszik. Valahogy a filmben viszont kiderül, hogy rajtuk csak kísérleteznek (erről persze ők mit sem tudnak), kiderül, hogy kitaláltak vmi módszert amitől gyerekek születésüktől csak ifjonc, bakfis korukig öregednek és utána nem halnak meg. Csakhogy idővel egyre többen születnek és ezért úgy döntenek, hogy el kell őket pusztítani mert rájönnek, ha csak egy pár is kijutna a szigetről azzal egy idő után túlnépesedne a bolygó és az emberiség előbb-utóbb elpusztítaná önmagát. Ám a film főhőse - egy fiú, valahogy rájön az egészre és vhogy meg tud szökni a szerelmével. A záró képsorokban még hátranéznek egy csónakból a szigetre és még látják ahogy gombafelhőként felrobban mögöttük a sziget és így van vége a filmnek. Kérlek Segítsetek! Szeretném megtalálni és újra megnézni azt a filmet!

2013. márc. 2. 02:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem, akkor a "Nagy Titok" című francia sorozatra gondolsz. Homályos emlékeim vannak csak róla, én is gyerekkoromban láttam, a 90-es években ment nálunk, de a leírásod nagyon ráillik a végére.

[link]

2013. márc. 2. 08:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! legalább van miből kiindulni. az idő stimmel, nem lehettem több 8-10 évesnél. akkor kezdődjék a kutatás!
2013. márc. 2. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!