Miért akarnak annyian öngyilkosak lenni? És egyáltalán miért hiszik azt hogy ezzel bármit is megoldanak?
Egyre több az olyan ember aki nem tud magával mit kezdeni, önbecsülése nuku, ezekből lesznek az öngyilkosok vagy éppen alkoholisták, féltékenykedők, hisztérikák.
Lehet nem szép amit írok, de én inkább azok miatt aggódok akik élnek, mert ezek nevelik a következő generációt. Így is rengeteg a nem normális ember, hogy mi lesz ezután fogalmam sincs.
5
Első vagyok. Nem tudom nekem szántad e hozzászólást. Ha igen ki kell ábrándítsalak. Pocsék gyerekkorom volt, apám alkoholista volt, anyám idegbeteg. Azért írtam azt amit, mert tönkre vágták az egész gyerekkoromat. Öcsém ugyanolyan hülye lett, és ezt kimondhatatlanul sajnálom. Az az édes kicsi gyerek felnőve egy drogos, erőszakos "férfi" lett. Ha a szüleim nincsenek, nem ők "nevelnek" akkor talán máshogy lett volna.
Nincs családom, ateista vagyok, így nem hiszek semmilyen üdvözülésbe, ez a világ mára borzalmas, és csak még borzalmasabb lesz, nem látok semminek értelmét, semmilyen emberi kapcsolatnak, tényleg semminek.
Pedig szeretném a világot, mert amúgy egy kva jó hely, csak megmérgezzük...
Lényegtelen hogy élek-e vagy halok, mert még akkor se lenne több értelme létemnek, ha én lennék pl a második Hitler, mert létünk egy iciny picin rövid biológiai lét, nem több. A világ forog nélkülünk tovább, csillagok születnek és meghalnak, és az idő csak telik, velünk vagy nélkülünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!