Szóltak már be utcán? Hogy kezelted? Mit reagáltál? Mit szólt be?
Sziasztok:)
Az érdekelne,hogy itt vannak-e emberek, akiknek szóltak be utcán,akár taknyos fiatalok/másik fiatalnak, akár lánynak fiú,lány fiúnak,stb...Érdekelne, ki mivel találkozott már utcán
ú de még mennyit :D
felsem tudnám sorolni,meg kiis tiltanának innen ha leírnám.. :D csak azért mert valaki ad magára,és stílusosan öltözködik az már ku**a.. -.-
de egy nagyon jó beszólásom az volt :D egy paraszt gyerek nagynak érezte magát ( én 17 vagyok az volt vagy 20 kb)
utánam fütyült,én megfordultam és ezt mondtam: kutyának nézel v rigó b***ta anyádat?:D nem szólt semmit... :D sajnos irigyek az emberek.. sajnos..
Igen, sokszor. Rendszerint akkor, ha az utcán elkövetem azt a rettenetes bűnt, hogy magyarul beszélek.
egy felvidéki
Köszönöm a válaszokat:)
Na és azt leírnátok,hogy ez merre történik veletek?
Nem értem mit rinyálnak itt a csajok hogy miniszoknyát vezsek fel és megszólnak hogy k*rva vagyok. Basszus, mi a f*szért rakod akkor kia p*csádat a kirakatba, ha nem teszik, hogy beszólnak? Ha te provokálod a másik nemet, te hogy várhatsz el toleranciát felőlük??
Kicsit rendbe kéne tenni a fejeket kislányok!
Sok fejet kéne rendbe tenni. Az ilyen rendetlen fejeket általában figyelmen kívül hagyom, nem érdekel a reagálásuk sem. Néha lesújtó pillantással illetem, ettől többnyire bepörögnek, jön a válogatott szöveg. Lassítani, megfordulni nem szoktam, legfeljebb legyintek láthatóan. Nagyon ritka, hogy visszaszólok, a helyére teszem, ha spontán éppen eszembe jut.
De úgy vagyok ezzel, hogy akármilyen mélyre azért nem...
Köszönöm a válaszokat:).
Amúgy rajtam miniszoknya sem volt még soha:D
Általában tanulatlan paraszt pasasok meg taknyos tinik szoktak. Változó... általában annak a variációi, hogy mit és hogy tennének velem szexuálisan (kevésbé vulgáristól a legvulgárisabb verziókig, most nem sorolnám fel az összeset). Ezenkívül az szokott meg lenni, hogy néhány pasas ler.bancoz meg könnyűvérűnek tart, ha van rajtam smink meg térd fölé érő szoknyát veszek fel. Volt olyan, aki virágnyelven, de konkrétan arra kérdezett rá (elég perverz hangon ráadásul), hogy strichelek-e, pedig még akár konzervatívnak is mondható, csinos öltözet volt rajtam. Bár lehet, ők azt szokták meg, hogy az asszony meg akikhez egyáltalán közük van, az mind elhanyagolt, kinyúlt mackóban nyomuló, zsíroshajú nőszemély. Egyébként nem vagyok kifejezetten szép, túlsúlyom is van, és tényleg nem öltözködöm kihívóan, tehát ezeket egyáltalán nem értem, miért kapom meg.
Ja, egyszer volt még olyan, hogy zöldön mentem át gyalog, balról jön vagy 100-110-zel lakott területen egy csávó, és azt ordította nekem, hogy "Húzzál el a p...ba, te rohadt k...", csak azért, mert át merészeltem menni akkor a zebrán, amikor nekem zöld volt, és le kellett lassítania szegénynek a pirosnál, mert neki biztos szabad azon átmennie...
Ja, egyébként 5ös. Utolsó vagyok, Én enm szoktam sem minit, sem fél mellett kilógató topot hordani, de attól, ha egy lány ezeket veszi fel, attól max, közönséges, de nem k.rva. Vagy nem feltétlenül az, na :D. Nem biztos, hogy pénzért csinálja, az sem biztos, hogy végigment rajta a fél város.
Ja, és azt el kellene felejteni, hogy a nők a férfiaknak öltöznek. A legtöbb nő úgy öltözködik, ahogy neki tetszik. Tehát semmi nem jogosít fel semmilyen férfit arra, hogy paraszt módon beszóljon, hogy hú de meg...ná, és arra sem, hogy megerőszakolja.
Köszönöm neked is.
Én ilyenben sem futottam még bele,lehet elég csendes útszakaszon megyek át. Bár mondjuk az iskolánk sem a legelittebb hely,lehet csak túl átlagos vagyok,és aki nem nagymenő,és nem öltözik máshogy,és az arca sem húú de csúnya, se húú de szép,azt nem veszik annyira észre:D Mondjuk annyira nem putri a sulim,szóval.:)
De utcán sem tapasztaltam még ilyet,csak max az autóból kiszólás/beszólás,hogy menjéé má,vagy 'siess máár' :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!