Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Telefonszámlán rajta van?...

Telefonszámlán rajta van? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Többször hívnak MAGÁN telefonszámról... Nem szól bele senki... De mivel a számot nem látom és egy árva hangot se add ki az illető így nem tudom kilehet... Tehát a kérdés a következő! Telefonszámlán a szám megjelenik és tudhatom ki az vagy ott is rejtve marad?? Válaszokat előre is köszönöm!!

2013. febr. 26. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
A telefonszamlan sosincs rajta a hivo szama.... Mitol csaladi kapcsolatok a kerdes????
2013. febr. 26. 20:53
 2/4 anonim válasza:
én még sosem láttam, hogy rejtett szám megjelent volna a telefonszámlán!! szerintem nem fog megjelenni, viszont ha már úgy érzed zaklat, kérj rendőrségi segítséget, az ilyeneket ők vissza tudják nyomozni, VAGY! hívd fel a központot, tudakozó stb, be lehet állítani hogy rejtett számokat ne fogadjon a telód!!!
2013. febr. 26. 20:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Elnézést akkor hogy ide írtam... Az a baj h vannak barátaim akik valóban rejtettről hívnak a házi telefonjuk miatt!! Így velük is úgy mond kicsesznék... majd kiderül köszönöm az eddigi válaszokat mind kettő hasznos volt:) Persze még lehet írni hátha van valakinek valami jó ötlete!!!
2013. febr. 26. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
A hívó adatait általában nem lehet megtudni. A rendőrség túl piti ügynek tartja, a telefontársaság is (meg az ügyintézőnek fogalma sincs, mit tehetne). Velem évek óta előfordul, hogy kora reggel csörög, beszólós trükkökkel annyit megállapítottam, hogy egy félkegyelmű éjjeliőr jelenteni akar, de mindig mellényúl (pechemre engem hív), van más is, beleszólok, ha nincs azonnal válasz, leteszem és nem foglakoztat. Ez a leggyorsabb elintézési mód.
2013. febr. 27. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!