Néhány év alatt elvesztettem mindenemet, szó szerint. Mit tegyek?
2009-ben: elvesztettem a jólétet (azóta van 15 fokos hőmérséklet a lakásomban, mert nem tudom fizetni a fűtésszámlát)
2010-ben: elvesztettem a családtagjaim segítségét (úgy alakult az életem, hogy némi segítségre lett volna szükségem, de ők tojnak mindenre, ahogyan mindig is tették, mert szimplán nem érdekli őket semmi)
2011-ben: elvesztettem a telket, ahol gyerekkoromban mindig jól éreztem magam, ahol kikapcsolódtam, amiben az egyetlen örömömet leltem
2012-ben: elvesztettem az egészségemet (pajzsmirigyproblémám lett, depressziós lettem egy időre, a hajam is kihullott, a hangom is megváltozott, az öcsém többször összevert, mert valószínűleg drogozik, allergiás is lettem)
2013-ban: mos itt ülök egy 10 négyzetméteres szobában, tök egyedül, magányosan, totálisan kipurcanva a korábbi évek dolgaitól, és még ez a szoba sincsen teljesen berendezve (dobozban tartom a ruháimat, mert nem tudok egy komódot sem venni)
Szerintetek mit tegyek most?
Az egészséged biztos a stressztől romlott meg.
Ez az infó túl kevés ahhoz, hogy át lehessen látni a helyzeted. Hány éves vagy? Férfi, nő? Van munkád? Szakmád? Falun élsz? Albérletben, vagy saját hely? Az öcséd hogy kerül oda? Így csak találgatni lehet, hogy vársz így segítséget.
Igen, legalább a számítógépem meg van, ez legalább okoz valamennyi örömöt. Valóban jó lenne egy egzotikus hely és egy totális újrakezdés. Remélem összejön. Köszönöm a javaslatot!
ha még van valakinek tanácsa szívesen elolvasnám.
Mi történt azóta veled?
Jelenleg en is hasonló szituacioban vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!