Szerintetek a gonosz emberek megkapják méltó büntetésüket az élettől?
Sajnos az én anyám rafináltan gonosz volt mindenkivel.
Velem is.
A sors nem őt bűntette meg, hanem a környezetét.
96(!) évesen halt meg tavaly.
"Igen, 10-es, erre találták ki a vallásokat, az aki figyeli a parányi embereket Isten, Jehova, Buddha, kinek-ki"
Ja de ezek a vallásos emberek tök össze vissza használják a szavakat,egyszer a sors büntet meg valakit,egyszer az élet, és akkor ott van isten is harmadiknak.
Én meg mindig jól összezavarom őket,olyan nevetségesek :) Pl arra sem tudnak mit mondani, hogy ha van sorsunk,akkor ezek szerint nincs szabad akarunk,mert bármit is csinálunk a sors az bizony sors,ami azt jelenti hogy előre meg van írva a jövő. Na most a butább fajta csak néz,az értelmesebbjike meg visszavág azzal, hogy de mi alakítjuk a sorsunkat. Na most akkor mi alakítjuk,ekkor már nem sors, vagy nem? Na mindegy nem megyek bel,ez már más téma.
ma 11:28
Kedvesem. Én már jó előre megkaptam a büntetésemet. Egy gyerekkori poklot.. Ennél nagyobb büntetést az ellenségemnek sem kívánnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!