Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Úgy szeretnék már elmenni...

Úgy szeretnék már elmenni innen. Mikor telik el ez a három év?

Figyelt kérdés
Figyelemmel kísérem hogy mi folyik itt Mo.-n és elég érzékenyen érint... Egyre jobban vágyom el innen. Terveim is vannak, kint szeretnék tanulni külföldön (jogot). De addig mit csináljak itt? Igen tudom, tanulni, tanulni... De azon kívül? Annyira bele vagyok "betegedve" ebbe :S Nagyon várom hogy elmehessek innen de minden perc egy örökké valóság. Angliában milyen élni? :)
2013. febr. 24. 18:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
*megye
2013. febr. 24. 18:58
 12/20 anonim ***** válasza:
11%
te vagy az én emberem kérdező, mintha csak magamat hallanám :) lelkitárs :) Orbánék rokona vagy? ez nagyon jó volt :)
2013. febr. 24. 19:33
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mibe is vagy te belebetegedve? Túl sok adót fizetsz? Átvernek az alkamazottaid? Fúrnak a melóhelyen? Nem kaptál túlórapénzt? Jaaa még nem is dolgozol. Csak úgy kivagy idegileg. Szerintem cseréld le a profiképed a faszbúkon, az bitzos feldobja a napod.
2013. febr. 24. 19:34
 14/20 A kérdező kommentje:

Jó tudni :D

Nincs profilképem facebookon.

2013. febr. 24. 19:41
 15/20 anonim válasza:

Hát ha 16 évesen abba vagy belebetegedve, hogy mikor mehetsz ki külföldre tanulni, és minden perc egy örökkévalóság...valami más gond is van veled. Barátaid nincsenek? Hobbid?

Nem kezdem el taglalni, hogy külföldön elég nehéz egyáltalán bekerülni is egy egyetemre (a jó gimi és a nyelvtudás nem minden), és a családodnak ez mekkora teher lenne anyagilag, mert te menni akarsz és nyilván semmi más nem érdekel.

Angliában milyen az élet? Nyilván sokkal jobban élnek az emberek, mint itthon, mert magasabbak a keresetek. De a bevándorlónak sehol sem könnyű, és évek múlva még nehezebb lesz jó munkahelyet találni, pláne ha az egyre olcsóbb munkaerő (pl. románok) is ellepik jövőre a munkaerőpiacot.

Én azt javaslom, tanulj nagyon szorgalmasan (az angol jó, de egy idegen nyelv ma már semmi), élvezd a vidám diáékéveidet, és az érettségi évéig ne is agyalj máson. Közben pedig járj nyitott füllel, hátha adódik ösztöndíj lehetőség.

2013. febr. 24. 19:41
 16/20 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim igen. Fizetni bírják anyáék. OKTV-s eredményeket is gondolom nézik.
2013. febr. 24. 19:43
 17/20 A kérdező kommentje:
Egyébként van Angliában magyar ügyvéd, már írtam neki E-mailt. Nyílván nem az Oxfordra és a Cambridge-ire szeretnék bekerülni.
2013. febr. 24. 19:47
 18/20 anonim ***** válasza:
34%
Tehát aránylag jómódúak vagytok. A szüleid szépen nevelnek. Jónevű gimnáziumba jársz. Semmi bajod nincsen valójában. A hazádtól mindent megkapsz, ami elvárható. De neked az nem jó. A Gyurcsányék rokona vagy?
2013. febr. 24. 19:49
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen...
2013. febr. 24. 19:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Hagyjátok, ez ilyen divatbetegség, majd kinövi.
2013. febr. 24. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!